Νέο concept “everest exclusive” στο Golden Hall!

22/06/2021 • Uncategorized

“Μαμά πάμε στο everest exclusive?” μου προτείνει η Ελμίνα αμέσως μετά το shopping στο American Eagle, και η αλήθεια είναι πως εγώ έως εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα ούτε πως στο αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο έχει ανοίξει Everest ούτε σε καμία περίπτωση τι πάει να πει “everest exclusive”!
“Δεν το ξέρεις γιατί μόλις άνοιξε” μου εξηγεί η πλήρως ενημερωμένη έφηβη κόρη μου, ενώ η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να ξέρεις εκ των προτέρων τι εννοεί “exclusive”, μόλις το αντικρίσεις θα καταλάβεις αμέσως!


Follow me…

Η γνωστή αλυσίδα streetfood παρουσίασε πρόσφατα το πρωτοποριακό concept “everest exclusive” στη νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου Golden Hall.


Η πρόκληση της ένταξης μιας κλασικής streetfood μάρκας σε ένα premium περιβάλλον, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ιδιαίτερα αναβαθμισμένης αισθητικά εκδοχής καταστήματος, με ενδιαφέρουσες λειτουργικές αλλά και προϊοντικές καινοτομίες.

Η σημαντικότερη καινοτομία του “everest exclusive” είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα ζύμης φτιάχνονται μέσα στο κατάστημα, με βάση μια συνταγή ζύμης η οποία ωριμάζει για 48 ώρες και ψήνεται πάνω σε πέτρα. Αυτή η ξεχωριστή πρώτη ύλη είναι η βάση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, ξεκινώντας από τις διάφορες εκδοχές ψωμιού για ζεστό και κρύο σάντουιτς και για συνταγές pizza, πεινιρλί και γεμιστά κρουασίνια. Το μενού περιλαμβάνει πρωτότυπες συνταγές, όπως το σάντουιτς με καβουροσαλάτα και spicy μαγιονέζα ή το σάντουιτς με ψητή πάπια και wasabi, καθώς και αρκετές vegan και vegetarian επιλογές, που προτιμάει φανατικά η Ελμίνα.

Crab sandwich με spicy mayo είναι η δική μου επιλογή, και από την πρώτη μπουκιά καταλαβαίνω την ποιότητα της πρώτης ύλης του everest exclusive!

Με ακόμη μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη διαπιστώνω πως η ποικιλία του menu συμπληρώνεται από μια σειρά healthy επιλογών σε σαλάτες, γιαούρτια με διάφορα toppings, μπάρες δημητριακών και smoothies.

Η ξεχωριστή αισθητική και ο μοντέρνος σχεδιασμός του νέου concept συνδυάζονται με την εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας, όπως η δυνατότητα παραγγελίας και πληρωμής μέσω ειδικών touch screens, η οποία βελτιώνει τη συνολική καταναλωτική εμπειρία.

Την επόμενη φορά που θα πας για shopping στο Golden Hall, θα σου πρότεινα να ολοκληρώσεις την εμπειρία με ένα γεύμα στο everest exclusive, στη νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου. Ό,τι κι αν επιλέξεις, θα είναι μία απόλυτα νέα εμπειρία στο street food!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons