ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα πρώτα βραβεία νέων σχεδιαστών ELLE Fashion Young Talents Awards είναι γεγονός!

Το περιοδικό ELLE και το ELLE.gr, διοργάνωσαν με επιτυχία για πρώτη φορά τα ELLE Fashion Young Talents Awards 2020, αναδεικνύοντας τα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής μόδας που θα διαμορφώσουν το μέλλον της fashion scene. Την Δευτέρα που μας πέρασε, νέοι Έλληνες δημιουργοί και brands, λαμπερά style icons, καταξιωμένοι σχεδιαστές και επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας, έδωσαν ραντεβού στον θρυλικό χώρο του Rock n Roll Athens στο Κολωνάκι, για το πιο hot fashion party.

Ο Στάθης Σαμαντάς και η Έλενα Μακρή. Ο Στάθης Σαμαντάς με το brand Stathis Samantas, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Best Designer!

Παρουσιάστρια της βραδιάς, ήταν η fashion entrepreneur Αντιγόνη Βιντιάδη, η οποία κάλεσε την εκδότρια του περιοδικού ELLE Έλενα Μακρή να δώσει το σύνθημα για την έναρξη της απονομής. Νικητές της βραδιάς ήταν οι: Τατιάνα Αγγουράκη με το brand Touché στην κατηγορία WomensWear Designer, Άννα Λαζοπούλου με το brand Monzouzou στην κατηγορία Bag Designer, Αλεξάνδρα Αναγνώστου με το brand Sun.Set.Go! στην κατηγορία Beachwear Designer, Στάθης Σαμαντάς με το brand Stathis Samantas στην κατηγορία Sandal-Shoe Designer, Βένια Λαμπροπούλου με το brand La Vie στην κατηγορία Jewellery Designer, Αμαλία Βρανά με το brand AV Swimwear στην κατηγορία Fashion Innovation, Μάρκελλος Πολυδώρου στην κατηγορία Graduates. Τέλος, ο Στάθης Σαμαντάς με το brand Stathis Samantas, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Best Designer.

Η νικήτρια Τατιάνα Αγγουράκη (brand Touché), Στέλιος Κουδουνάρης

Η νικήτρια Αλεξάνδρα Αναγνώστου (brand Sun.Set.Go!), Χάρης Ντάβλας

Η νικήτρια Βένια Λαμπροπούλου (brand La Vie), Κωνσταντίνος Τζάχας

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν: η εκδότρια του περιοδικού ELLE Έλενα Μακρή, ο Fashion Designer Στέλιος Κουδουνάρης, ο PR Manager Χάρης Ντάβλας, ο Art Director Κωνσταντίνος Τζάχας, οι fashion directors του περιοδικού ELLE Γεωργία Κλεισούρα και Βασιλική Παππά και ο φωτογράφος μόδας Κώστας Αυγούλης.

Έλενα Γαλύφα

Ορσαλία Παρθένη

Στέλλα Μέλιγκαν

error: Content is protected !!