Πες το και θα γίνει, και άλλες επιτυχημένες ιστορίες!

30/01/2020 • LIFESTYLE

Για 25 χρόνια, το «Πέστο και θα γίνει» με την αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού Τζοβάννα Φραγκούλη, έμπαινε στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας ευχές. Αυτή η παραγωγή ήταν ίσως το πρώτο reality της Ελληνικής τηλεόρασης που έκανε τις πιο αφάνταστες επιθυμίες πραγματικότητα, ταξιδεύοντας τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο και καταφέρνοντας να γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή εκπομπή. Γιατί στην πραγματικότητα, για τη νεοσύστατη Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση  το “Πες το και θα γίνει” ήταν ένα “ζωντανό” κανάλι επιθυμιών, που μεγάλωνε μαζί με το κοινό του, χαιρόταν με τη χαρά του, επικοινωνούσε με το κόσμο και «μοιραζόταν» τις σκέψεις και την καθημερινότητά του πολύ πριν την εμφάνιση των τα social media, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες και κάνοντας τα πιο τρελά τους όνειρά πραγματικότητα, όπως μόνο τα παιδιά και οι οραματιστές ξέρουν.
Κατά τη διάρκεια αυτών των 25 χρόνων της αθωότητας της Ελληνικής τηλεόρασης, το “Πες το και θα γίνει” και η απλή και καθημερινή παρουσιάστριά του Τζοβάννα Φραγκούλη, έγιναν ένας καθημερινός «αστικός μύθος», κάνοντας τους ανθρώπους ευτυχισμένους και πραγματοποιώντας από απλές ευχές μέχρι αδιανόητες επιθυμίες, που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν όνειρο ζωής, όπως: η συνάντηση ενός παιδιού με τη μυθική Πριγκίπισσα Diana στο Kensington Palace, η επίσκεψη στη Downing Street 10, για μια κουβέντα με τη Μάργκαρετ Θάτσερ, ένα ζωντανό παιχνίδι με το Μαραντόνα, συνάντηση με το θρυλικό Jean Jaques Cousteau, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ και μια τεράστια λίστα ζωντανών θρύλων. Και όλα αυτά, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι μας το ζήτησαν.
Τα χρόνια της αθωότητας και το κοινωνικό τηλεοπτικό πείραμα της «συνομωσίας του καλού» έφτασαν στο τέλος τους, φέρνοντας μια περίοδο απροσδόκητης κρίσης για την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, όπου το πιο δύσκολο πράγμα είναι ακόμη και το «απλό» και αυτό που ως τώρα θεωρούσαμε δεδομένο, φέρνοντας όχι μόνο το τέλος της εκπομπής, αλλά και το κλείσιμο του καναλιού όπου Megaλωσε η ιδέα και η αγαπημένη εκπομπή της Ελλάδας.
Κάνοντας την επανάσταση της στη νέα πραγματικότητα και πιο αποφασισμένη από ποτέ, βασισμένη στην αρχική φιλοσοφία της εκπομπής -την ελπίδα που πεθαίνει δύσκολα- η εμπνευστής της ιδέας του «Πες το και θα γίνει» και «μόνιμη κάτοικος» social media και νέων τεχνολογιών Τζοβάννα Φραγκούλη, που ποτέ δεν σταμάτησε να πραγματοποιεί ευχές, ακόμα και μετά το τέλος εποχής, κάνει τώρα τη δική της ευχή πραγματικότητα.
Πραγματοποιώντας την επιθυμία των χιλιάδων φίλων του το “Πες το και θα γίνει” επιστρέφει από τον Φεβρουάριο στο YouTube.
Συντονίσου με το δικό σου κανάλι των ευχών στο Jovannaswishchannel.org
Καλώς ήρθατε στο νέο γενναίο νέο κόσμο του “Jovanna’s wish channel”, που από αυτό το μήνα «μετακομίζει» στο YouTube και γίνεται παγκόσμιας εμβέλειας, σε συνεργασία με όλα τα ομογενειακά κανάλια στον κόσμο. Ένα ζωντανό New Age κανάλι ευχών, όπου όλα είναι και πάλι εφικτά. Η ανθρώπινη αλυσίδα της «συνομωσίας του καλού» συνεχίζεται…
Στον αιώνα της ενημέρωσης και της διαδικτυακής ζωντανής επικοινωνίας, σαν παιδιά της τηλεόρασης και της non stop επικοινωνίας με το κοινό, αγκαλιάσαμε το μαντρά του διαδικτύου: Sharing is caring. Συνεισφέροντας στον λεγόμενο «Παγκόσμιο διάλογο» που συνεχίζεται μέσω του Διαδικτύου, προσπαθούμε τώρα να «μοιραστούμε» με το κοινό την «εμπειρία» μας στην πραγματοποίηση ευχών, συνδυάζοντας την αγαπημένη εκπομπή με την κοινωνική προσφορά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο ελπίδας και αλληλεγγύης που τώρα είναι παγκόσμιο, πραγματοποιώντας όλο και πιο ουσιαστικές ευχές σε όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Ο Τάκης Ζαχαράτος στη σκηνή του Παλλάς με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του
Το σαρωτικό φαινόμενο Τάκης Ζαχαράτος δημιουργεί με την παράσταση “Ζω για εσένα” το απόλυτο ρεκόρ sold out, καθώς είναι ο άνθρωπος ορχήστρα. Ένας ολόκληρος θίασος από μόνος του.
Ο Τάκης Ζαχαράτος στη σκηνή του Παλλάς με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του, πρωταγωνιστεί στο μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ.

Κάθε βράδυ στο κατάμεστο Παλλάς, οι 1500 θεατές γίνονται μία μεγάλη παρέα και διασκεδάζουν, γελάνε και συγκινούνται. Άξιο σημείωσης για την ιστορία του θεάτρου είναι πως ουδέποτε έχει ξανά συμβεί ανάλογη επιτυχία από έναν μόνο άνθρωπο.
Με τις μοναδικές ατάκες του, ο Τάκης Ζαχαράτος καυτηριάζει την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα, κάνοντας εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία.

H Σίσσυ Φειδά ετοιμάζει premium σειρά διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον ελληνικό πολιτισμό.
Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη αυτή σειρά έχει κεντρικό πυρήνα την ελληνική μυθολογία και παρουσιάζει σύμβολα και στοιχεία που πλαισιώνουν την συγκεκριμένη θεματολογία μέσα από μία πιο σύγχρονη αισθητική.
Το διαφορετικό αυτού του concept αφορά την σφαιρική αινιολογική απόδοση ενός θέματος με premium χαρακτήρα. Σκοπός της σειράς αυτής, είναι η προσέγγιση και η ανάδειξη στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού και η διάδοση σε ένα διευρυμένο διεθνές κοινό.

H Gruppo Cucine σε συνεργασία με τη We4all πραγματοποίησε την πρώτη δενδροφύτευση 1.000 δέντρων, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην περιοχή του Νέου Βουτζά, με συγκινητική και μη αναμενόμενη λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών συμμετοχή πάνω από 1.000 ατόμων μικρών και  μεγάλων εθελοντών.
Σύσσωμο το προσωπικό και η διοίκηση τη εταιρείας έδωσε το παρόν, με πρώτο τον CEO της εταιρείας, Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος φύτεψε τα πρώτο δέντρο και δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη και απρόσμενη συμμέτοχή του κόσμου, γιατί μόνο όταν σηκώνεσαι από τον καναπέ του σπιτιού σου γίνονται πράγματα! Εμείς στην Gruppo Cucine πιστεύουμε και στέλνουμε μήνυμα ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να συμβάλλουμε σε έναν πιο πράσινο και όμορφο πλανήτη για εμάς και τα παιδιά μας! Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο θα φροντίζουμε να διπλασιάζουμε την προσφορά μας, σήμερα έγινε μια όμορφη αρχή».
Στη φωτογραφία: Ο Γιώργος Λεβεντάκης CEO της Gruppo Cucine πραγματοποίησε την πρώτη δενδροφύτευση 1.000 δέντρων με τη We4all και την βοήθεια της Ευαγγελίας Πάλιαρη

Η συγκεκριμένη δράση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, που αναλαμβάνει να φυτέψει ένα δέντρο για λογαριασμό του πελάτη με κάθε αγορά κουζίνας. Έτσι, όση ενέργεια καταναλώθηκε για τη δημιουργία των επίπλων επιστρέφει στη φύση, όπου και ανήκει.


Με έμπνευση και υψηλή αισθητική, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη δίνει στους αναγνώστες του Fay’s Control tips για τη σωστή επιλογή νυφικού:
Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να εμπιστευτείτε επαγγελματίες. Η επιλογή του νυφικού είναι, ίσως, η σημαντικότερη επιλογή που έχετε να κάνετε για την ημέρα του γάμου. Είναι πολύ σημαντικό το νυφικό που έχετε ονειρευτεί να εφαρμόζει τέλεια και να έχει τη σωστή γραμμή. Μην διστάσετε να περιγράψετε το τέλειο νυφικό για εσάς και η Όλγα Καραβερβέρη αναλαμβάνει να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
Στη δεύτερη φάση της επιλογής, ζητήστε να έρθουν μαζί σας οι κατάλληλοι άνθρωποι. Είναι σημαντική η κρίση των δικών σας ανθρώπων που με τη σειρά τους θα εμπιστευτούν τον επαγγελματία που σας έχει αναλάβει.
Τα θετικά vibes και τα χαμόγελα είναι το τρίτο και σημαντικότερο συστατικό για την κατάλληλη επιλογή. Από τη στιγμή που θα καταλήξετε στο νυφικό, το μόνο που θα χρειαστεί η Όλγα Καραβερβέρη από εσάς είναι το χαμόγελό για να ολοκληρώσει το τέλειο αποτέλεσμα!

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» τη συμμετείχε στο κατά γενική ομολογία επιτυχημένο CHRISTMAS FREE FANTASY DAY των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Οι γονείς των παιδιών προμηθεύτηκαν με πολλή αγάπη τα δωράκια τους, για τα φετινά Χριστούγεννα με τη σκέψη τους σε όσους δίνουν τη μάχη στον αγώνα της ζωής τους. Στη φωτογραφία: Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» κα Τίμη Μπακατσέλου ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ Εσίτι και Ίνγκασον

Οι ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας διοργάνωσαν ακόμη μια φορά την παραδοσιακή γιορτή των Χριστουγέννων και φιλοξένησαν περισσότερα από 1.000 παιδιά στο Λευκό Παλάτι.
Παιδιά χωρίς γονική φροντίδα, παιδιά Ρομά, παιδιά προσφύγων και παιδιά με αναπηρίες, ηλικίας από 3 έως 12 ετών, από σπίτια και οργανώσεις απ’ όλη τη Σερβία, είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τους ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρο και Πριγκίπισσα Αικατερίνη.
Ο Υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης, Κοινωνικών Θεμάτων και Θεμάτων Βετεράνων Ζόραν Τζορτζέβιτς παρευρέθηκε στην γιορτή, ευχαριστώντας τους ΑΒΥ για τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων γιορτών για 17η συνεχή χρονιά.
Στη φωτογραφία: ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Επίσκοπος Πατριάρχης της Σερβίας – Επίσκοπος Ρεμεσάνας Στεφάνος και η κα Donna Sekulich Αντιπρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lifeline Σικάγο

Για 15η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα και παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» η εκδήλωση για τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. Ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas και του Χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού δείπνου, ήταν η εταιρεία Head X, την οποία εκπροσώπησε η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, κα Δέσποινα Κωνσταντέλλη.

Οι οροί ενέργειας Reviv συμμετείχαν ενεργά στην προετοιμασία του αθλητή kick boxing Γιάννη Τσάγρη σε μία διοργάνωση με συγκλονιστική μάχη που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, το «Gods of War», το μεγαλύτερο fight show στην Ελλάδα. Έλληνες και ξένοι αθλητές αναμετρήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου ΔΑΪΣ, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λάτρεις του kick-boxing.
Στη φωτογραφία: Γιάννης Τσάγρης, Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου στην προετοιμασία του αθλητή kick boxing με τους ορούς ενέργειας Reviv

Στο εγκυρότερο συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής διεθνώς, το 40ο Cutting Edge Symposium, παρουσίασε ομιλία σχετικά με το Facelift ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σκούρας.
Η πρόσκληση στο φημισμένο Cutting Edge Symposium αποτελεί τη μέγιστη επιστημονική καταξίωση στον κλάδο της Πλαστικής Χειρουργικής και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συνεδρίου που Έλληνας γιατρός προσκλήθηκε για να μιλήσει για το Facelift, στην επέτειο μάλιστα των 40 χρόνων από την ίδρυση του.

Το έντονο lifestyle της σύγχρονης γυναίκας ταλαιπωρεί καθημερινά την επιδερμίδα της. Η Κορίνα Στεργιάδου μοιράζεται μαζί μας το μυστικό ομορφιάς της. Οι υποχρεώσεις στο σπίτι και στη δουλειά δημιουργούν άγχος και κούραση που διαγράφεται στην όψη του προσώπου. Η φθορά της επιδερμίδας αυξάνεται με την καθιστική ζωή, την έλλειψη σωστού ύπνου και διατροφής, το μακιγιάζ, τον ήλιο και τη ρύπανση.
Η HISTOPLASTIN RED είναι μια 100% φυσική κρέμα με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει το δέρμα από τις επιθέσεις. Αναπλάθει και αναγεννά την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τη φυσιολογική της όψη και υφή. Έτσι θωρακίζει την υγεία της επιδερμίδας και ενισχύει την ομορφιά της.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν τα νεότερα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής. Η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που ζητούν οι γυναίκες εξακολουθεί να είναι η Αυξητική Μαστών, ενώ για τους άνδρες είναι η διόρθωση της Γυναικομαστίας. Όσον αφορά τις μη-επεμβατικές διαδικασίες δεν υπάρχει κάποια έκπληξη καθώς και στις γυναίκες και στους άνδρες «πρωταθλητής» με διαφορά είναι το botox.
Σχετικά με τα αποτελέσματα της στατιστικής έρευνας, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος σχολίασε: «Οι εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής με νέα υλικά, μοντέρνες μεθόδους και καινούργια μηχανήματα έχει δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε σε γυναίκες και άνδρες όλο και περισσότερες μη-επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες. Ακόμα και οι χειρουργικές διαδικασίες όπως είναι η αυξητική μαστών με τις cutting-edge εξελίξεις που εφαρμόζουμε, γίνονται λιγότερο «τραυματικές» για τον οργανισμό κι έτσι έχουν πιο σύντομη αποθεραπεία και μικρότερη ενόχληση».

Το βραβείο νέου επιχειρηματία απονεμήθηκε στην Χριστίνα Πιστοφίδου, ιδρύτρια της εταιρίας ένδυσης Wéngko Molé.
Σε μία βραδιά εντύπωσης και υπερηφάνειας το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) βράβευσε για 19η φορά την ανάπτυξη και την αριστεία 12 ελληνικών επιχειρήσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Με λόγο που συγκίνησε το κοινό η Χριστίνα Πιστοφίδου μίλησε για της δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε επιχειρηματίας στα πρώτα του βήματα, ενώ ευχήθηκε η ομάδα με την οποία έπλασε την εταιρία να συνεχίσει να δημιουργεί και μαζί να ανέβουν ψηλά. Μόλις έξι χρόνια στο χώρο η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής μόδας, και ως αποτέλεσμα να βραβευτεί από τον πιο σημαντικό θεσμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Στη φωτογραφία: Κωνσταντίνος Μίχαλος (Πρόεδρος του ΕΒΕΑ), Χριστίνα Πιστοφίδου, Άδωνις Γεωργιάδης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων)

Εκδήλωση για τον εορτασμό της νεοσύστατης εταιρείας Great Lion Trust σε συνεργασία με την γνωστή δικηγορική εταιρεία Fine Life Group που εδρεύει στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Mandrake House στο Ψυχικό.
Στη φωτογραφία: ΦΩΤΟΣ ΠΙΤΑΝΤΖΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, JERRY ΚΑΨΑΣΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα Βραβεία ΕΒΕΑ 2020 σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής, όπου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών βράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.
Το Βραβείο Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης απονεμήθηκε στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute οf Life – ΙΑΣΩ για την πρωτοποριακή κλινική έρευνα της Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου που έγινε πραγματικότητα, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο ιατρικό επίπεδο, σε συνεργασία με την Embryotools, αποκλειστικά στο εργαστήριο της Institute of Life στο ΙΑΣΩ.
Η μέθοδος αυτή προσφέρει τη δυνατότητα σε γυναίκες με επαναλαμβανόμενες αποτυχίες εξωσωματικής γονιμοποίησης, λόγω κυτταροπλασματικής δυσλειτουργίας των ωαρίων ή σπάνιες μιτοχονδριακές γενετικές παθήσεις, να αποκτήσουν υγιή παιδιά με δικό τους γενετικό υλικό.
Το Institute of Life είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, εφαρμόζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές ώστε μέσα από τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας να προσφέρει σιγουριά στα ζευγάρια που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της. Αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η Ελλάδα καινοτομεί, πρωτοπορεί και μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε παγκόσμιο επιστημονικό επίπεδο.
Στη φωτογραφία: ΠΑΡΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΦΛΩΡΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΘΑ, ΘΕΜΗΣ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΡΩΣ ΝΙΚΗΤΟΣ

Η mat. fashion, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στο εξωτερικό, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, ως το πρώτο plus size brand που παρουσίασε το δικό του fashion show στη διεθνή έκθεση μόδας Collection Premiere Moscow (CPM), την κορυφαία έκθεση μόδας στη Ρωσία. Κατά τη διάρκεια του show, παρουσιάστηκαν κομμάτια από τη συλλογή της mat. fashion για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020, με τις γήινες αποχρώσεις και τις ανάλαφρες υφάνσεις να κυριαρχούν, δημιουργώντας μία safari ατμόσφαιρα και αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.
Η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί την κορύφωση μίας δεκαετίας επιτυχημένης εξαγωγικής παρουσίας σε διεθνείς εκθέσεις μόδας για το επιτυχημένο brand, που έχει συμμετάσχει, εκτός από τη CPM, στις εκθέσεις Who’s Next στο Παρίσι, Panorama στο Βερολίνο, MoMad στη Μαδρίτη, Gallery στο Ντίσελντορφ, Modefabriek στο Άμστερνταμ και Moda Burmingham, μεταξύ άλλων.

Σε λαμπερό gala στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία συναντήσαμε την Έλενα Ντάβλα, η οποία επέλεξε για την περίσταση μια γούνα υψηλής αισθητικής από το κατάστημα Gioventú

Στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στη νεοσύστατη πτέρυγα του εμπορικού Κέντρου Smart Park συναντήσαμε τη Μπέσυ Μάλφα με τον Αντώνη Λουδάρο.

Επίσης, συναντήσαμε την Εύη Αδάμ να απολαμβάνει τον καφέ Portioli

Ο Κώστας Μαρτάκης, σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του, επέλεξε το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για να διασκεδάσει μαζί με τον καλό του φίλο Γιώργο Ντάβλα.

Η Ψυχολόγος–Ψυχοθεραπεύτρια–Ομαδική Αναλύτρια Ήρα Σαρακηνού, μιλάει στο Fay’s Control για την Ομαδική Ανάλυση.
Η Ομαδική ανάλυση είναι μια μέθοδος ομαδικής ψυχοθεραπείας που εστιάζει στο κάθε μέλος ξεχωριστά, στη σχέση
των μελών μεταξύ τους και βέβαια στο σύνολο της ομάδας.
Κάθε ομάδα αντανακλά τη κοινωνία και στοχεύει στην αλληλεπίδραση των μελών και στη κατανόηση των αλληλεπιδράσεων αυτών. Το μοίρασμα σκέψεων, συναισθημάτων και εμπειριών δημιουργεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, εξαρτήσεις, έλλειψη κοινωνικότητας, διαπροσωπικές σχέσεις, ψυχοσωματικά, τραυματικές εμπειρίες είναι κάποιες από τις περιπτώσεις που μπορούν να δουλευτούν σε μια ομάδα.

Συμβουλές από την Μαιευτήρα-Χειρουργό Γυναικολόγο, Έφη Ρομποτή στο Fay’s Control, για τις καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σας οδηγήσουν, στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού.
H διατροφή είναι ένα βασικό βήμα. Nα προτιμάτε πολλά λαχανικά όλων των χρωμάτων, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως χωρίς προσθήκη ζάχαρης και όσπρια. Αφήστε το 1/3 της διατροφής για ζωικής προέλευσης τροφές όπως για παράδειγμα είναι τα πουλερικά και να τα ψάρια. Αποφεύγετε το ζωικό λίπος και ακολουθήστε μια διατροφή που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, για λόγους που δεν είναι ακόμη εντελώς διευκρινισμένοι στους επιστήμονες, ελαττώνει την πιθανότητα για καρκίνο του μαστού.
Ελαττώσετε δραστικά το αλκοόλ και αποφύγετε το κάπνισμα.
Μάθετε τον τύπο του μαστού σας. Στον πυκνό μαστό είναι πιο δύσκολο να διακρίνει κανείς μια αρχόμενη βλάβη και θα χρειαστούν ίσως περισσότερες από μια εξετάσεις για να να αναλυθεί η μορφολογία του. Συνηθίστε την αυτοεξέταση του μαστού σας μία φορά το μήνα.
Διατηρήστε καλό σωματικό βάρος. Η αύξηση του βάρους ιδιαίτερα μετά την εμμηνόπαυση, αυξάνει την πιθανότητα για καρκίνο του μαστού. Η τακτική σωματική δραστηριότητα μειώνει τον κίνδυνο.
Η μακροχρόνια λήψη χημικών ορμονών μπορεί να σας επιβαρύνει. Φροντίστε την βιταμίνη D του οργανισμού σας και διατηρήστε τα επίπεδα της βιταμίνης D σε πολύ καλά επίπεδα σταθερά. Αποφεύγετε τα καλλυντικά προϊόντα που έχουν parabens.
Το βράδυ να κοιμάστε σε σκοτεινό δωμάτιο. Έχει βρεθεί ότι οι εργαζόμενες σε νυχτερινές βάρδιες και οι γυναίκες που ζουν σε πολύ φωτισμένες τη νύχτα περιοχές, έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού.

Μια διαφορετική εκδήλωση διοργάνωσε η πρωτοπόρος βιομηχανία αλουμινίου ALUMINCO για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς και τη κοπή πίτας για τους ανθρώπους της και τις οικογένειες τους στο Κτήμα 28, όπου στήθηκε ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρεμιέρα του Full ALUMINCO Family Day, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία αφενός να γιορτάσουν με χορό και πολύ κέφι τον ερχομό της νέας χρονιάς αλλά αφετέρου να ζήσουν το πιο… ευφάνταστο σενάριο δημιουργικών απασχολήσεων και δραστηριοτήτων.

Στιγμιότυπο από την συνάντηση της Ρίας Βογιατζή (Elastic Architects) και της ηθοποιού Βίκυς Κουμούτσου, η οποία το 2015 έκανε την έκπληξη δημιουργώντας την ομάδα «Scenes και Skenes» από ερασιτέχνες ηθοποιούς στο Ντουμπάι. Έλληνες ηθοποιοί που σάρωσαν με τις εμφανίσεις τους και έκαναν τα Αραβικά Εμιράτα να παρακολουθούν Ελληνικό Θέατρο.

Το Fay’s Control συνάντησε την Χαρά και τον Αριστείδη Μίχα, στην Κηφισιά.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος με την Υβόννη Μπόσνιακ στο backstage της εβδομάδας μόδας AXDW. Πολλές είναι μάλιστα οι επώνυμες κυρίες που εμπιστεύτηκαν στον Βασίλη Διαμαντόπουλο την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους, δημιουργώντας νέα τάση στην εγχώρια βιομηχανία της μόδας, όπως τα θρυλικά γεωμετρικά καρέ, επαναφέροντας την φινέτσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons