Το αυτοκίνητο επέστρεψε στο σπίτι του!

28/01/2020 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανανεωμένης έκθεσης αυτοκινήτων της εταιρίας Η. Καμμένος. Η επιτυχημένη ιστορία της διαδρομής της γνωστής εταιρίας συνεχίζεται πλέον από τον εγγονό και συνονόματο του αείμνηστου Ηλία Καμμένου, γιο του Πάνου Καμμένου και της Πέγκυς Φιλίππου.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Πλήθος κόσμου, έδωσε χθες το παρόν στο 196ο νούμερο της Συγγρού, για να ευχηθεί στον Ηλία Καμμένο, αλλά και να θαυμάσει από κοντά τα υπέροχα μοντέλα της συλλογής της έκθεσης.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΕΛΕΝΑ ΤΖΟΥΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΜΗΤΣΗ ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ ΜΠΕΚΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΣΟΡΑΓΙΑ ΤΣΑΝΤΙΛΗ ΒΑΓΙΑ ΛΑΛΙΑ

ΤΕΝΤΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΣΑΝΤΥ ΜΠΗΤΡΟΥ ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΦΕΣΣΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ ΚΟΥΜΠΑ

ΤΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΣ ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΜΠΙΑΝΚΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ ΦΕΣΣΑ ΙΛΕΑΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΛΗΣ

It’s good to know: Η εταιρία Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 από τον αείμνηστο Ηλία Καμμένο. Ο Ηλίας Καμμένος ξεκίνησε από ένα μικρό πρατήριο καυσίμων και κατάστημα ανταλλακτικών στη Λ. Συγγρού το 1954. Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία και με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο κατάφερε να οικοδομήσει το Συγκρότημα Εταιριών «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ» με πρωτοστάτη την Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. Η Εταιρία, με αντικείμενο τις Εισαγωγές Αυτοκινήτων, τις Μοτοσυκλέτες, τα Συνεργεία, Σταθμούς Αυτοκινήτων και Πρατήρια Βενζίνης εξελίχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες στο χώρο των μηχανοκίνητων οχημάτων. Από το 1960 μέχρι σήμερα η «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» έχει αντιπροσωπεύσει πολλές γνωστές αγαπημένες εταιρίες.   Στηριζόμενη στους ανθρώπους και τις αξίες που πρεσβεύουν -την τιμιότητα και την εργατικότητα, η νέα γενιά της «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» έρχεται σήμερα ανανεωμένη, να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται  στις σύγχρονες απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή.   Στην έκθεσή στη Λ. Συγγρού 196, η εξειδικευμένη ομάδα είναι έτοιμη να προτείνει υπεύθυνα επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε αγοραστή με γνώμονα την καλή σχέση ποιότητας – τιμής.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons