ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα military jackets της Ζωής Κέρος απέκτησαν το δικό τους Pop up Store!

Η σχεδιάστρια Ζωή Κέρος υποδέχτηκε δημοσιογράφους και φίλους στο ZoeK Pop Up Store του attica στο Golden Hall, όπου είχε την ευκαιρία να τους παρουσιάσει τη νέα συλλογή του brand.
Oι καλεσμένοι της σχεδιάστριας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα fashion items, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή, να συνομιλήσουν με μαζί της και φυσικά να αποκτήσουν το δικό τους ZoeK jacket.

Ζωή Κέρος, Αγγελική Κανελλοπούλου

Η συλλογή SS22 πλαισιώνεται από everyday items, όπως την hand-embroidered organic cotton συλλογή και τα ιδιαίτερα prints που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από το design team του ZoeK brand. Όλες οι κατηγορίες μεταξύ τους κάνουν mix & match και έχουν κοινό χαρακτηριστικό το military ύφος, ενώ τα απόλυτα “It” statement jackets, είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και με κεντημένες λεπτομέρειες.

Χρυσούλα Κέρος, Κατερίνα Κατραμοπούλου, Γιώργος Ντάβλας, Ζωή Κέρος, Ηρώ Βαχάρη, Νάγια Χανιώτη

Ακριβώς όπως και η σχεδιάστρια, το brand ZoeK χαρακτηρίζεται από κοσμοπολίτικο αέρα, νεανικό ενθουσιασμό και ενέργεια. Το iconic ZoeK jacket ισορροπεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και τη ροκ διάθεση, τη διαχρονικότητα και την πρωτοπορία, το δυναμισμό και την ήρεμη δύναμη. Το στοιχείο της βιωσιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand που χαρακτηρίζεται από οικολογική συνείδηση και προάγει την ενσυναίσθηση στη μόδα. Eco-friendly και cruelty free υλικά, οργανικό βαμβάκι και οικολογικά χρώματα συνθέτουν κάθε ZoeK δημιουργία, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας.

Ζωή Κέρος, Ελένη Πατεράκη

Φένια Ξενοπούλου, Ελένη Γιόκαρη

Δώρα Κατσικογιάννη

Ευφροσύνη Πολυζώη

Διονυσία Καλαποθαράκου

Εύα Βλαχάβα, Μαρία Κολλιάτσα

Σωτηρία Δημάκη, Δώρα Λιάπατα, Ασημίνα Πλέσσια, Τζοβάννα Βλαχάβα

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!