ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Gazzetta Awards τιμούν το Spetsathlon!

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανακοινώθηκαν οι νικητές των Gazzetta Awards 2022 by Bwin, με το Spetsathlon να κερδίζει μια ακόμη τιμητική διάκριση.
Στο καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο on the ground event, μεταξύ των κορυφαίων προσώπων και στιγμών που διακρίθηκαν το έτος που πέρασε, ξεχώρισε και το Spetsathlon, που φέτος συμπληρώνει 9 χρόνια παρουσίας. Η αναγνώριση αυτή συνδέεται μεταξύ άλλων με τη σπουδαία συμβολή της διοργάνωσης στον αθλητικό τουρισμό, την αλληλεπίδραση με διεθνείς αθλητές και Ολυμπιονίκες και τη σημαντική στήριξη σε Παραολυμπιονίκες, που κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος σε όλα τα αθλήματα, μαζί με τους χιλιάδες συμμετέχοντες.


Το βραβείο παρέλαβε η CEO της Communication Lab Δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρέλλη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, η οποία δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές, τους συμμετέχοντες, τους θεσμικούς φορείς και φυσικά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, που είναι διαχρονικά δίπλα μας. Το βραβείο αυτό, είναι μια παραδοχή της αδιάκοπης, οργανωμένης και σκληρής προσπάθειάς, που κατατάσσουν το Spetsathlon σε κορυφαίο multi-sport event ερασιτεχνικού αθλητισμού της χώρας. Σας περιμένουμε και φέτος στις Σπέτσες, για μια ακόμη μοναδική διοργάνωση!»

error: Content is protected !!