ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Admiral Armani: Ένα superyacht 72 μέτρων από τον Giorgio Armani!

Η International Yacht Company, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες yachting παγκοσμίως, πραγματοποίησε ένα λαμπερό event στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ναυπηγείου της Admiral στην Ιταλία, για την παρουσίαση του Admiral Armani, ενός superyacht 72 μέτρων, σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης, σχεδιαστή μόδας Giorgio Armani. Η IYC, υπεύθυνη για την κατασκευή και εμπορική διαχείριση του καινοτόμου αυτού σκάφους υποδέχτηκε 700 περίπου VIP καλεσμένους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ιδιοκτήτες σκαφών, ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να δουν τον διάσημο σχεδιαστή να εγκαινιάζει το 72 μέτρων σκάφος.

Giorgio Armani, Giovanni Costantino

Στα highlights της μοναδικής βραδιάς, ένα exclusive fashion show της κολεξιόν Giorgio Armani Spring-Summer 2023, που τιμά τη γυναικεία σιλουέτα. Παράλληλα, το black-tie event ακολούθησε καθιστό δείπνο το οποίο επιμελήθηκε ο διάσημος σεφ Cerea, κάτοχος 3 αστεριών Michelin, με τη βραδιά να κλείνει με live ερμηνείες και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.

Giorgio Armani

Το Admiral Armani 72m superyacht είναι υπό κατασκευή στις εγκαταστάσεις του Ιταλικού ναυπηγείου στην Marina di Carrara και η ολοκλήρωσή του είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2024. Αυτό το full-custom project θα έχει όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Ιταλικού ναυπηγείου, συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, εντυπωσιακές επιδόσεις και υψηλού επιπέδου λεπτομέρειες με το design του ίδιου του Giorgio Armani. Ειδικότερα, ο Giorgio Armani έχει αποδείξει πώς πέρα από τη μόδα, η ενασχόλησή του με οποιοδήποτε project, από λανσάρισμα σειράς ρολογιών μέχρι το σχεδιασμό ξενοδοχείων, έχει θεαματικά αποτελέσματα. ‘Έτσι, δεν αποτέλεσαν έκπληξη τα νέα για τη συνεργασία του με το γνωστό ναυπηγείο The Italian Sea Group (Admiral, Perini Navi, Tecnomar-Lamborghini, Picchiotti).

Admiral Armani: Ένα superyacht 72 μέτρων από τον Giorgio Armani!

Για αυτή τη μοναδική συνεργασία, την πρώτη επίσημη του Giorgio Armani με ναυπηγείο πολυτελών σκαφών αναψυχής ο Giovanni Costantino, CEO και ιδρυτής του Italian Sea Group δήλωσε: «To όνομα του Giorgio Armani είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και το στιλιστικό του όραμα θα εξελίξει και τη δική μας κατεύθυνση.To σκάφος αυτό είναι πραγματικά μοναδικό και ίσως το πιο ξεχωριστό superyacht παγκοσμίως».

.Giovanni Costantino

Από την πλευρά του ο Μichel Χρυσικόπουλος, Global Managing Partner της IYC τόνισε: «H σημερινή βραδιά είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς και εποικοδομητικής συνεργασίας του Giorgio Armani, της ομάδας της Admiral και της IYC. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ενεργή συμμετοχή μας σε αυτό το εκπληκτικό project».

error: Content is protected !!