ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στον Δήμο Φιλοθέης/Ψυχικού: Προστασία των κηπουπόλεων και της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του προαστίου!

Άλλη μία συνάντηση, μετά αυτήν της τελευταίας ημέρας του Ιανουαρίου, είχε νωρίτερα σήμερα ο Δήμαρχος Φιλοθέης/Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης με τον Υφυπουργό Χωροταξίας κ. Νίκο Ταγαρά. Ο Δήμαρχος Φιλοθέης/Ψυχικού, συνοδευόμενος από την νυν και την πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίες Κλαίρη Σινανιώτη και Κατερίνα Αλεξοπούλου, έθεσε επιτακτικά το ζήτημα των πολυόροφων που ξεφυτρώνουν στο Προάστιο, κάτι στο οποίο ο Δήμος είναι κατηγορηματικά αντίθετος.
Στη συνάντηση οι τρεις εκπρόσωποι του Δήμου παρέδωσαν στον κ. Υφυπουργό επιστολή, ή οποία έχει την υπογραφή τόσο του Δημήτρη Γαλάνη όσο και των πρώην Δημάρχων του Δήμου, όπου διαχρονικά αντιτίθενται σε ό,τι αλλοιώνει την φυσιογνωμία του προαστίου. Τέλος, επισήμαναν στον Υφυπουργό πως αντιτίθενται σε οποιαδήποτε προσπάθεια να αλλάξουν οι χρήσεις γης επί του κεντρικού οδικού δικτύου, μιας και η προσπάθεια του Δήμου είναι να προστατευτούν οι κηπουπόλεις και η ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Φιλοθέης και του Ψυχικού, μία προσπάθεια που τους βρίσκει όλους μία γροθιά.

Στην φωτογραφία: Ο Δήμαρχος Φιλοθέης/Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης και ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, με τις κυρίες Κλαίρη Σινανιώτη και Κατερίνα Αλεξοπούλου,

error: Content is protected !!