ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα εστέτ Χριστούγεννα των Connaisseurs…

Από το 1989, όταν και δημιουργήθηκε το Les Connaisseurs από τη Χάρη και τον Μενέλαο Παπαϊωάννου, μέχρι σήμερα, η προσωπική φροντίδα και η διαρκής επιμέλεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μαζί με την αληθινή αγάπη για τις αυθεντικές και λεπτές γεύσεις και για τα γνήσια προϊόντα μικρών παραγωγών έφεραν νέο αέρα στην Αθήνα. Η φιλοσοφία τους αποτελούσε τον τέλειο συνδυασμό αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, γνήσιας ποιότητας και γεύσης, αισθητικής, πρωτοτυπίας και πρωτοπορίας. Αυτή η γνώση δεν έπαψε να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται, στα χέρια πλέον της Λιάνας Πατρώνη, μέλους της οικογενειακής επιχείρησης από την ίδρυση της. Σήμερα πια, το Les Connaisseurs μεταφέρεται και online. Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lesconnaisseurs.gr θα βρείτε όλα όσα καθιστούν το Les Connaisseurs μοναδικό: Τα τσάγια Marriage Frères, του γαλλικού Οίκου που ιδρύθηκε το 1854 στη Rue du Bourg-Tibourg με κάθε μεταλλικό δοχείο να περικλείει τη γνώση και την απόλαυση πολλών γενιών ανθρώπων που αγαπούν το τσάι. Ενάμισης αιώνας είναι αυτός! Μαζί με τις μπατονέτες ζάχαρης, τα πουγκάκια από γάζα, τα Sablés au Thé και τις τσαγιέρες, η εμπειρία του τσαγιού αναβαθμίζεται.

Tο κεριά Baobab Collection, όπως το Foty με αρώματα κανέλας, κεχριμπαριού και ξύλου Cashmere είναι πλεγμένο στο χέρι από γυναίκες στη Μαδαγασκάρη κα φέρνει τα Χριστούγεννα πιο κοντά και για περισσότερες από 60 ώρες (τόση είναι η διάρκεια ζωής για ένα μικρό κερί Baobab Collection, το οποίο μυρίζει υπέροχα από το πρώτο λεπτό).

Τις πραλίνες Mazet, του Οίκου που ιδρύθηκε το 1903 στο Montagris της Γαλλίας και η συνταγή των προϊόντων παραμένει αναλλοίωτη. Τις σαμπάνιες Pol Roger, που ήταν και οι αγαπημένες του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Ο Pol Roger παράγει εδώ και πέντε γενιές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από την πρώτη φιάλη το 1849 στη Vallée d’Épernay στη Champagne μέχρι σήμερα μια από τις πιο εκλεκτές σαμπάνιες της Γαλλίας.


Aξεσουάρ κρασιού, φίνα λινά τραπεζομάντηλα, χειροποίητα μοναδικά σερβίτσια, παραδοσιακές ιαπωνέζικες τσαγιέρες, διακοσμητικά αντικείμενα, τα κεριά και αρωματικά χώρου Millefiori Milano,τα πατέ πάπιας, οι μαρμελάδες, τα γαλλικά κρασιά, τα ζυμαρικά, τα Bellini και οι σάλτσες Cipriani του θρυλικού Harry’s Bar που άνοιξε το 1931 στη Βενετία αλλά και το Panettone που κυκλοφορεί στα Χριστούγεννα, προϊόν επίσης απαράλλαχτης συνταγής εδώ και δεκαετίες. Στο Les Connaisseurs η ιστορία αντανακλάται σε κάθε προϊόν: αποκτήστε τα ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφωνικής αγοράς για το σπίτι ή για δώρα!

error: Content is protected !!