ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cookoovaya wise food experience at home: Ένα tailor made μενού σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας!

Η νέα premium υπηρεσία του εστιατορίου Cookoovaya σε αποκλειστική συνεργασία με την Peugeot Gallo αναλαμβάνει τη μεταφορά όλης της exclusive εμπειρίας, που έχουμε γνωρίσει στο εστιατόριο, και στο δικό μας προσωπικό χώρο.
Η ομάδα της Cookoovaya δημιουργεί ένα μενού απολύτως στα μέτρα μας με φροντίδα και ασφάλεια, προσφέροντάς σας αυτό που γνωρίζει τόσα χρόνια: σοφή ελληνική κουζίνα, όπως προκύπτει μέσα από την αδιάκοπη μελέτη των προϊόντων, την εμπειρία και το πάθος για γεύση.
Υπό την καθοδήγηση του σεφ Περικλή Κοσκινά, επιλέγουμε την πρώτη ύλη βάσει διαθεσιμότητας, τον τρόπο μαγειρέματος (ωμά, αχνιστά, στη σχάρα κ.ο.κ) και τα συνοδευτικά συμμετέχοντας σε όλη τη διαδικασία της συνταγής, φτιάχνοντας πιάτα που ταιριάζουν απόλυτα σε εμάς.
Επιπλέον, μας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξουμε το κρασί που ταιριάζει στο μενού που θα δημιουργήσουμε με τη βοήθεια των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ομάδας της Cookoovaya.
Το Cookoovaya wise food experience at home είναι μια εμπειρία, που τη ζούμε μαζί.
Παράλληλα, μία ακόμη υπηρεσία delivery είναι διαθέσιμη, το Cookoo by Cookoovaya ένα μενού με τα πιο κλασικά πιάτα του εστιατορίου εμπλουτισμένο με μία σειρά νέων προτάσεων, υπό τον τίτλο “Bread & Fish” όπως είναι το Tuna burger, Club Sandwich με γόπα και σύγκλινο, Brioche με τηγανητό ροφό και ταραμοσαλάτα.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτό, το δεύτερο lockdown βρήκε προετοιμασμένους τους κορυφαίους επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι μας παρουσιάζουν την όλη γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι μας.

error: Content is protected !!