ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Να Αγκαλιαστούμε Ξανά, αυτή είναι η ευχή μας για τη Νέα Χρονιά!

“Να αγκαλιαστούμε ξανά!” Αυτή δεν είναι η ευχή στα χείλη όλων μας από την περασμένη άνοιξη; “Να αγκαλιαστούμε ξανά…” μία ευχή για τη νέα χρονιά, που πλέον είναι πιο δυνατή και από την παραδοσιακή ευχή για μία “Καλή Χρονιά”. “Αγκαλιά Ξανά” εύχεται λοιπόν και το Γούρι που δημιούργησε για τους σκοπούς του το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Παιδιά της Γης”.

“Μετά από όσα πέρασε η ολόκληρη η ανθρωπότητα λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, στο μήνυμα “Αγκαλιά Ξανά” βρήκαμε την πιο απλή, δυνατή, ουσιαστική και οπωσδήποτε αληθινή ευχή που ελπίζουμε όλοι για τη νέα χρονιά” λέει η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Παιδιά της Γης”, Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη.

Μία χρονιά σαν αυτή που διανύουμε, που η πανδημία  δεν επιτρέπει στο Σωματείο με το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στο παρελθόν του, να διοργανώσει την ετήσια εκδήλωση των φίλων και των υποστηρικτών του, και που οι αγκαλιές μας θα περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι να γεμίσουν ξανά, μέσα από το την αγορά του κοσμήματος «Αγκαλιά ξανά» που σχεδίασε η talented και αγαπημένη Πουκ Σωτηρίου για τον συγκεκριμένο σκοπό, μπορούμε να στηρίξουμε τη δράση του “Παιδιά της Γης”.

Love it!

Προσωπικά, το αγόρασα και το φοράω ήδη στον λαιμό μου, μιας και πέρα από τη μικρή συνεισφορά μου στο πελώριο έργο του Συλλόγου, το συγκεκριμένο μήνυμα “Αγκαλιά Ξανά” με γεμίζει αισιοδοξία για όλα όσα υπόσχεται η επιστήμη για τη νέα χρονιά. Το βρίσκω απλά υπέροχο, και είναι από τα Γούρια που μπορώ να με φανταστώ να το φοράω όλο τον χρόνο, μιας και το plexi glass του ταιριάζει φανταστικά και στο καλοκαίρι μου.


Το κάθε Γούρι κοστίζει 30€ και αν θέλετε να το αποκτήσετε και εσείς, μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά ή απλά να δώστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 7214094 και στο email: info@paidiatisgis.gr για να ενισχύσετε το έργο του Σωματείου.
Για τις περιοχές που καλύπτονται από eshop points, τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, με εταιρεία courier. Πέρα από το Γούρι που θα παραγγείλετε για εσάς, αγοράστε και για τους φίλους σας, το “Αγκαλιά Ξανά” αποτελεί μία θαυμάσια ιδέα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας.

Τρόποι πληρωμής με κατάθεση στο λογαριασμό του σωματείου Alpha Bank  GR1101401070107002002005146

It’s good to know: Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Παιδιά της Γης” ιδρύθηκε το 1996 από τη κυρία Λήδα Βαρδινογιάννη. Πρωταρχικός σκοπός ήταν η βοήθεια των Παιδιών όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ΓΗΣ που έχουν ανάγκη, ηθικά και υλικά και να στηρίξουμε οικονομικά ιδρύματα που βοηθούν παιδιά.
Ειδικότερα, ανάμεσα στους σκοπούς του Σωματείου είναι η προστασία, η πρόνοια, η ηθική και οικονομική βοήθεια παιδιών σ’ όλον τον κόσμο που περιλαμβάνει:
(α) κάθε δραστηριότητα για ηθική και υλική βοήθεια παιδιών και εφήβων (αγορά ενδυμάτων, τροφίμων, βιβλίων και γραφικής ύλης),
(β) καταβολή διδάκτρων σχολών και μαθημάτων σε αριστούχους,
(γ) παροχή πάσης φύσεως βοήθειας, οικονομικής και υλικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε Ξενώνες Προστασίας Παιδιών, Παιδουπόλεις κ.λπ., Ιδρύματα εσωτερικού και εξωτερικού.

Πόροι του Σωματείου είναι:
(α) η εγγραφή και συνδρομή των μελών μας,
(β) χορηγίες, δωρεές, κληρονομιές, κλπ,
(γ) έσοδα από εκδηλώσεις και ενέργειες,
(δ) έσοδα από περιουσιακά μας στοιχεία και,
(ε) κάθε άλλος νόμιμος πόρος.

Στο Σωματείο μετέχουν επιστήμονες, επιχειρηματίες, δραστήρια και αξιόλογα πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν ολόψυχα για την επίτευξη των σκοπών μας και αγωνίζονται γι’ αυτό.

error: Content is protected !!