ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Here Comes The Sun: Ένα Φωτεινό Γούρι για τη Νέα Χρονιά!

Η πολιτιστική πλατφόρμα Le Soleil Foundation της Άντας Ηλιοπούλου, γνωστή για τις συνεργασίες της με διάσημους Οίκους της Εβδομάδας μόδας Παρισιού, εγκαινίασε την συνεργασία της για το 2021 με την ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη, με τον πιο δημιουργικό και “γούρικο” τρόπο.
Η  Όλγα Κανδαράκη εμπνευσμένη από τις αρχές της καλλιτεχνικής κίνησης Le Soleil Foundation δημιούργησε μια σειρά Ήλιων που φοριούνται ως γούρια-κοσμήματα για το 2021.  Το πρώτο γούρι που βγαίνει από την σειρά Here Comes The Sun, λέγεται Sun Goddess και είναι εμπνευσμένο από την συνεργασία του Le Soleil Foundation με την πολυβραβευμένη τραγουδίστρια Mary J. Blige και το ομώνυμο βραβευμένο κρασί της Sun Goddess, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα και διατίθεται από το winelife.gr. Η συλλογή Here Comes the Sun 2021, αποτελείται από διαφορετικά κομμάτια, όπως παντατίφ, κολιέ, βραχιόλια αλλά και πορτ κλε με γούρι τον Ήλιο σε διάφορες διαστάσεις, υλικά αλλά και ποικιλία τιμών.

Το γούρι για το 2021 αντιπροσωπεύει τον Ήλιο -Le SOLEIL-Sun που από το τρίτο μας chakra ξυπνάει μέσα μας, ενεργοποιεί την δύναμη μας και το εσωτερικό μας Φως αλλά μας υπενθυμίζει και την δύναμη του Ήλιου που καθημερινά φέρνει στην ζωή μας το φως της νέας μέρας. Μιας νέας ευκαιρίας να αλλάξουμε την ζωή μας για καλό. Μιας νέας ευκαιρίας που μας δίνεται από το σύμπαν καθημερινά!

Το Γούρι Here Comes the Sun 2021 μπορείτε να το βρείτε στο e-shop, αλλά και να το παραγγείλετε απευθείας στο e-mail:info@olgalovesjewls.com

Η αποστολή του θα ξεκινήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2020.

error: Content is protected !!