ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα εγκαίνια του νέου counter της Lancaster!

Η άφιξη του νέου Repair Clinic corner της Lancaster για πρώτη φορά στην Ευρώπη γιορτάστηκε την Τρίτη που μας πέρασε στα Hondos Center Ομόνοιας, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο για το ιστορικό beauty brand.

Πιο συγκεκριμένα, beauty editors, celebrities και influencers παρευρέθηκαν στο πιο εμβληματικό κατάστημα Hondos Center της Αθήνας προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη διαδραστική εμπειρία Lancaster και να γνωρίσουν τη νέα ταυτότητα της μάρκας.

Follow me…

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το λόγο πήρε η Training Manager της μάρκας, κα Άντζελα Σάρλη, η οποία προχώρησε σε μία ιστορική αναδρομή της μάρκας αναφορικά με την πλούσια κληρονομιά, τα επιτεύγματα της Lancaster ανά τα χρόνια και τις καινοτομίες που πρώτη έχει εισάγει στο χώρο των προϊόντων περιποίησης, skin care & sun care.

Άντζελα Σαρλή, Έφη Ανέστη

Αινόλα Τερζοπούλου

Έλλη Τσιτσιπά

Ρούλα Σταματοπούλου

Νάγια Αποστόλου

Ο νέος χώρος της Lancaster στο Hondos Center Ομόνοιας αποτελεί το δεύτερο αντίστοιχό του στον κόσμο, ακολουθώντας την Κίνα, και το πρώτο της Ευρώπης, ενώ το ίδιο concept τοποθετήθηκε πρόσφατα και στο κατάστημα Hondos Center Apollonia Politia, στη Θεσσαλονίκη.

Σουζάνα Κεγγίτση

Μαρία Τσουκαλά, Ευφροσύνη Πολυζώη

.Δώρα Κατσικογιάννη, Βασιλική Καραντζογιάννη

Με σύνθημα το «Repair is our DNA», η Lancaster πρεσβεύει την καινοτομία στην επιδιόρθωση και την προστασία της επιδερμίδας καθώς μέσω των προϊόντων της βοηθά τα κύτταρα να επαναπρογραμματιστούν ώστε η επιδερμίδα να αντιστέκεται στα σημάδια της φθοράς του χρόνου. Αποστολή της Lancaster είναι να αλλάξει το μέλλον της επιδερμίδας και το επιτυγχάνει χάρη στα 75 χρόνια πρωτοποριακής ιστορίας της.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Έλλη Τσιτσιπά, Λυδία Τσιτσιπά

Χαριτωμένη Βόντα

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Σοφία Ιωάννου, Βίκυ Χριστοπούλου

Ρούλα Σταματοπούλου

Λίλα Κουντουριώτη

Αντωνία Θωμοπούλου, Λένα Ιωαννίδου

Μαριτίνα Χαλβατζή, Δώρα Κατσικογιάννη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!