ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Δείπνο του Lifeline Hellas για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου!

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, το βράδυ της Δευτέρας. με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο εστιατόριο TwentyOne με σκοπό την στήριξη του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου.

Τι κι αν τη συζήτηση των περισσοτέρων καλεσμένων της δεξίωσης και του δείπνου που ακολούθησε μονοπώλησε η κατάρρευση των Μέσων μαζικής δικτύωσης; Στην πραγματικότητα, αυτή ακριβώς η “κατάρρευση” βοήθησε ώστε η προσοχή μας όλη να είναι αφιερωμένη στον συγκινητικό λόγο της Πριγκίπισσας Αικατερίνης όσο και στο υψίστης σημασίας σκοπό της βραδιάς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Υγείας κος Αθανάσιος Πλεύρης με την σύζυγο του, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας Patrizia Falcinelli και ο Πρύτανης κύριος Αθανάσιος Δημόπουλος με την σύζυγο του.
Την φιλανθρωπική βραδιά παρουσίασε η εξαίρετη δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη, Προϊσταμένη του Τομέα Ενημέρωσης και Προβολής του Κοινοβουλευτικού έργου στην τηλεόραση της Βουλής.

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline. Ο Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου μίλησε για την σημασία της δωρεάς που θα πραγματοποιήσει το Lifeline, την επέκταση της Μονάδας Νεογνών κατά 6 θέσεις και ευχαρίστησε για την μεγάλη βοήθεια που έχει προσφέρει το Lifeline Hellas στο νοσοκομείο. Ο Υπουργός Υγείας κος Αθανάσιος Πλεύρης ευχαρίστησε την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas για την μεγάλη προσφορά τους στα κρατικά νοσοκομεία.
Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους φίλους του Lifeline για την μεγάλη βοήθεια τους.
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, τον Υπουργό Υγείας Κύριο Πλεύρη, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, την οικογένεια της και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Follow me…

Με την πριγκίπισσα Αικατερίνη προχθές βράδυ στο δείπνο του Lifeline Hellas για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide, αλλά και τις μελωδίες του στο πιάνο από τον σπουδαίο μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου, και τον ταλαντούχο τενόρο Βασίλη Κούρτη.
Τα δώρα της εκδήλωσης προσέφεραν οι εταιρείες Molton Brown και Anassa Organics.

Έμη Τρίκαρδου, Γιάννης Τρίκαρδος, ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Patrizia Falcinelli

Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, που τραγούδησε με την υπέροχη φωνή του, η αδελφή της Πριγκίπισσας Κα Μπέττυ Ρουμελιώτη με την κόρη της και την εγγονή της.

David Andrews, Μιμή Ντενίση, Τατιάννα Σταφανίδου, ΄Αντζι Μαργαρίτη Andrews

H χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη, ο Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης, η κα Ελένη Μπούση

Λίζα Έβερτ, Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος και Ειρήνη Βασιλοπούλου

Μάκης Κασνακίδης, Μαρίλια Βαζαίου, Φαίη Πεσκέση, Σπύρος Παπαδόπουλος

Βάνα Μπάρμπα, Έμη Λιβανίου, Ελένη Παπαδοπούλου

Γιάννης Σαχίνης, Λίτσα Λάβδα

Φανή Λεβέντη και Πάνος Παναγιωτόπουλος

Νικόλας Κατσαρός, Φαίη Μπέη

Πάνος Ηλιόπουλος – Αλεξία Μάντζαρη

David Andrews, ΄Αντζι Μαργαρίτη Andrews και Αλεξία Κουλούρη

Μπέττυ Βασιλείου, Βικτώρια Μπούση, Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου, Παναγής Τρίκαρδος

Φώφη Καμποσιώρα και Γιώργος Παπαβασιλείου

Η Όλγα Καραβερβέρη με την κόρη της Ιωάννα

Ναταλία Φουρλή και Γιάννης Φουρλής

Αγγελική Αγγελίδη και Ναλίτα Καρρέρ

Φανή Λεβέντη, Σάντυ Μπήτρου, Ναταλία Φουρλή

Χριστίνα Δόγγα, Μπέτυ Ρουμελιώτη

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Evritos, Thesauri Caviar, Βίκος, Godibile, Beat bespoke events and services, Molton Brown, Anassa Organics, Φίλιππος Νάκας, Celia Kritharioti 5226.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!