ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στις Σπέτσες: Εγκαίνια ζωγραφικής σαν άλλο reunion…

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν η μεγάλη ημέρα για την Όλγα. Για την φίλη μου την Όλγα Παπαδοπούλου-Κορχανίδη, η οποία προχθές το βράδυ πραγματοποίησε ένα από τα όνειρα της. Να εκθέσει τα ομορφότερα από όσα σχεδιάζει όλο τον χρόνο στο Ντουμπάι, τις χαρούμενες ακουαρέλες της, στο νησί που αγαπάει πιο πολύ, στις Σπέτσες που περνάει τα ανέμελα καλοκαίρια της.
Σας τα έχω πει, σας προσκάλεσα προσωπικά, όσοι δεν προλάβατε να έρθετε μπορείτε να το κάνετε έως και τις 15 Ιουλίου, όπου τα έντονα χρώματα της και τα όλο χάρη σκίτσα της, θα κοσμούν τους κομψούς τοίχους του “Ορλώφ” στο Παλιό Λιμάνι του νησιού.
Μα το Σάββατο που μας πέρασε, πέρα από το γεγονός των ίδιων των εγκαινίων και την συγκίνηση που μας προκάλεσε καθώς στήναμε τα έργα με τα πελώρια χταπόδια και τους πορτοκαλί αστακούς και τους ανεμοδαρμένους φάρους και τα όλο αλάτι και αγέρα μαλλιά, αυτό που μας συνεπήρε πιο πολύ, ήταν η αίσθηση του reunion. Ήταν που το συγκεκριμένο ραντεβού στου “Ορλώφ” αποτέλεσε και το σημείο συνάντησης μας από τόσο διαφορετικές και μακρινές αφετηρίες. Ήταν που είχαμε να συναντηθούμε τόσο καιρό, και αυτό το ραντεβού “Το Σάββατο την ώρα που δύει ο ήλιος” ήταν το πρώτο μας, σε μία σειρά από συνεχόμενα ραντεβού καθ’ όλη την διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών. Η Όλγα ήρθε κατευθείαν από το Ντουμπάι με πεταχτά φιλιά και μία τεράστια αγκαλιά “Τα παιδιά μέχρι και χθες είχαν σχολείο. Και κοίτα που είμαι τώρα!”, και μετά ήρθε η Λένα από την Washington, άλλα ουρλιαχτά χαράς, ακόμα πιο μεγάλες αγκαλιές “Φιλενάδες, είμαι ακόμα jet lagged!”. Τρεις φίλες που συναντηθήκαμε πριν έξι χρόνια στο προαύλιο του σχολείου των παιδιών μας, και η ζωή τα έφερε έτσι που μας χώρισαν οι χειμώνες μας, μα έκανε ακόμα μεγαλύτερα τα καλοκαίρια μας. Και μετά ήρθε και η Κατερίνα Πλουμιδάκη από το Huston, και λίγο πριν δύσει εντελώς ο ήλιος πίσω από τα καρνάγια έρχεται και η Άντζελα Στεφανίτση, και τώρα μπαίνουν χαμογελαστές και η Μάρσια Χατζηγεωργίου και η Ναλίτα Καρρέρ, και υποδεχόμαστε και άλλες φίλες, και άλλους καλεσμένους, άλλοι ήρθαν από κοντά, άλλοι από πιο μακριά, και τα εγκαίνια γίνονται reunion και το reunion γιορτή…

Follow me…

Με τον Χρήστο Ορλώφ και την Όλγα Παπαδοπούλου-Κορχανίδη

Ντόζια Κορχανίδη, Άντζελα Στεφανίτση

Προσωπογραφία: “Εγώ! Αμέσως μετά την θάλασσα…”

Άποψη της έκθεσης

Στεφανία & Ελμίνα. Συμμαθήτριες από το Nursery… Πλέον συναντιούνται τα καλοκαίρια τους. Τα Χριστούγεννα, τα πέρασαν μαζί…

Μαζευόμαστε σιγά σιγά…

The Lobster!

Οι ακουαρέλες της Όλγας βρήκαν την καλύτερη φιλοξενία στο εστιατόριο του Χρήστου Ορλώφ…

It’s a date!

Κατερίνα Πλουμιδάκη, Άντζελα Στεφανίτση, Ντόζια Κορχανίδη, Ναλίτα Καρρέρ

Παράθυρο με θέα…

Η Όλγα Παπαδοπούλου-Κορχανίδη ζει στο Dubai εγώ στην Αθήνα, η Λένα Αργύρη Λυριτζή στην Washington. Στο ραντεβού μας ήμασταν και οι τρεις συνεπείς: “Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στου Ορλώφ. Την ώρα που δύει ο ήλιος…”

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν η μεγάλη ημέρα για την Όλγα. Για την φίλη μου την Όλγα Παπαδοπούλου-Κορχανίδη, η οποία προχθές το βράδυ πραγματοποίησε ένα από τα όνειρα της.

Μεγάλη η χαρά να πραγματοποιείς τα όνειρα σου…Και λόγος πραγματικός για γιορτή…

error: Content is protected !!