ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“M.A.Z.I.: Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με την υπογραφή Vasilis Zoulias”

Μια λαμπερή βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό, με τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια διοργάνωσε πρόσφατα το Μ.Α.Ζ.Ι. -Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα-, στη Θεσσαλονίκη.
Στο κατάμεστο Κυβερνείο (Παλατάκι), ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τη συλλογή SS ’18, με τίτλο ”The Crown” , εμπνευσμένη από την ομώνυμη  βραβευμένη σειρά του Netflix, την οποία ο σχεδιαστής έβλεπε φανατικά, σε μια έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα, ο Βασίλης Ζούλιας, τίμησε για ακόμα μία φορά τη θηλυκή σιλουέτα!

Δημιουργία του Βασίλη Ζούλια με φόντο τη διακόσμηση της Α.Α. Δάνου

Τo φινάλε του Show με τους Βασίλη Ζούλια Περικλή Κονδυλάτο, Αλεξάνδρα Γωγούση (Πρόεδρος ΜΑΖΙ) Αλέξη Κωστάλα

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί, μαγεύτηκαν από τις πολύ ιδιαίτερες δημιουργίες από πολύτιμα υφάσματα και υλικά, σε παστέλ και ζωηρά μοτίβα, αλλά και έντονα neon χρώματα.Οι γεμάτες κίνηση δημιουργίες του σχεδιαστή αναδείκνυαν ιδανικά τις αξίες της θηλυκότητας και της κομψότητας με την modern vintage φινέτσα που διαπνέει πάντα τις συλλογές με την υπογραφή Zoulias.

Γιώργος Μπενίσης της ABSOLUT ELYX, Βασίλης Ζούλιας, Όλγα Παχούμη της VIP Limousines Services, Περικλής Κονδυλάτος

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Έφη Αλεξοπούλου, Νατάσα Τζαμπάζη, Τζούλια Αλεξοπούλου, Ελισάβετ Φελούκα

Κωνσταντίνος Μπεκρής εκ των μεγάλων χορηγών ΖONIOU, Λήδα Παπαδοπούλου

Μαρία Τσακάλου, Στέφανος Μάλαμας, Αλεξία Αηδονά

Τζένη Νικολή, Βιβή Διαμαντίδου

Αναστασία Καραντώνη & Έλενα Χατζηνικολίδου

Νίκη Ανδρεάδη, Φλώρα Χατζηιωάννου

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόεδρος του Μ.Α.Ζ.Ι. κ. Αλεξάνδρα Γωγούση τόνισε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν από το Μ.Α.Ζ.Ι για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Γεννηματάς! Το Μ.Α.Ζ.Ι. ανακοίνωσε επίσης την υλοποίηση μιας ιδιαίτερα μεγάλης δωρεάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης: ενός στεφανιογράφου- αγγειογράφου αξίας 1.500.000€ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νιάρχος και με χρηματοδότηση από αυτό.

error: Content is protected !!