ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια! Εσείς είστε οι νικητές της Θεραπείας Βαθιάς Ενυδάτωσης!

Καλημέρα! I’ m back!!!
Και η αλήθεια είναι πως μου λείψατε πάρα πολύ. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλη φορά να έχουμε να τα πούμε τόσες πολλές ημέρες, έστω κι αν εγώ σας έστελνα καθημερινά όσο πιο πολλά νέα και εικόνες μέσα από τα instagram stories μου.
Μόλις χθες βράδυ όμως επέστρεψα από τη Νέα Υόρκη, οι φωτογραφίες που έχω για να ξεχωρίσω ώστε να σας περιγράψω όλα όσα έζησα αυτές τις δέκα ημέρες στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ είναι χιλιάδες, οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα σήμερα με τον πρώτο καφέ της ημέρας, είναι η Κλήρωση του Διαγωνισμού μας, για τις Θεραπείες Βαθιάς Ενυδάτωσης σε τρεις τυχερές μας αναγνώστριες από την Νατάσα Μπρεζάτη.
Εκεί που θα πάω και εγώ σε λίγη ώρα ώστε να διώξει από την επιδερμίδα μου όλη την κούραση από την υπέρ Ατλαντική πτήση.

Λοιπόν, η Θεραπεία ξεκινάει με ένα απολαυστικό φυτικό peeling, το οποίο απομακρύνει τα μικρόβια και τους ρύπους που δημιουργούνται απο την ατμόσφαιρα, ενώ ακολουθεί η βαθιά ενυδάτωση του προσώπου με ειδικό μηχάνημα, εντελώς ανώδυνο, που επιτρέπει τη διείσδυση των κορυφαίων προϊόντων που χρησιμοποιεί το New Laser Natassa Brezati, σε βάθος.

Το αποτέλεσμα είναι καθαρό -μετά τις γιορτές, το μακιγιάζ και τα ταξίδια- και λαμπερό αλλά και υγιές δέρμα!

Υποδεχθείτε το 2019 με την απόλυτη Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης!

Η Κλήρωση του Fay’s Control για τις Θεραπείες Βαθιάς Ενυδάτωσης από την Νατάσα Μπρεζάτη και το New Laser Natassa Brezati, ανέδειξε τις εξής αναγνώστριες (όπως αναγράφουν το όνομα τους):

1. Sophia Petridou
2. Susie Biris
3. Aimi Roussinou

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τηλέφωνο την Νατάσα Μπρεζάτη στο 21 0805 0877 & 6974920950, να δώσετε ολοκληρωμένα τα στοιχεία σας και να κλείσετε μαζί το ραντεβού που σας βολεύει!

Καλή απόλαυση,

σύντομα τα πολλά περισσότερα,

με αγάπη,

Φαίη xxx ?

error: Content is protected !!