ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα πρώτα Δώρα της Νέας Χρονιάς: Κερδίστε από μία Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης!

Αγαπημένοι μου χρόνια πολλά! ??
Ας είναι το 2019 γεμάτο όμορφες στιγμές, με όλους όσους αγαπάμε, γεμάτο δημιουργία, με υγεία, και πολλές επιτυχίες, και με όλα όσα επιθυμούμε για εμάς και για τις οικογένειες μας! Γεμάτο τύχη και υπέροχα δώρα!!!
Η αλήθεια είναι πως αυτή ακριβώς την ώρα που διαβάζετε αυτό το post, εγώ βρίσκομαι στην πτήση ✈ για Νέα Υόρκη, όμως δεν θα έφευγα έτσι, πρώτο post της νέας χρονιάς, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από … Δώρα για εσάς!!!

Και ποιο καλύτερο δώρο από το να υποδεχθούμε τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, με μία περιποίηση αποκλειστικά για εμάς! Να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας την περιποίηση που της αξίζει μετά από όλες τις καταχρήσεις, την ένταση και τα ξενύχτια των προηγούμενων ημερών, με μία θεραπεία από την καλύτερη του είδους! Από το New Laser Natassa Brezati!

Έτσι, όταν την τελευταία εβδομάδα του 2018 πήγα την Ελμίνα στην Νατάσα Μπρεζάτη για τον τακτικό καθαρισμό του προσώπου της, αλλά και για να κάνω και εγώ την απόλυτη Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης, εν αναμονή του λαμπερού Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ενθουσιάστηκα τόσο που εννοείται ζήτησα αμέσως την ίδια και για εσάς!
Για τρεις τυχερούς αναγνώστες του Fay’s Control, που θα ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με το ομορφότερο δώρο για την βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σας!

Διόλου τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης ειδικού, εκτός ότι περιποιείται και την δική μου επιδερμίδα χρόνια τώρα, έχει και η ίδια μία κόρη στην ίδια ηλικία -συμπτωματικά και στο ίδιο σχολείο- με την Ελμίνα, και ξέρει πολύ καλά πως να αντιμετωπίσει τόσο την ψυχολογία όσο και την επιδερμίδα αυτών των ηλικιών. To make a long story short, της εμπιστεύομαι την κόρη μου τυφλά.

“Δυστυχώς στο άκουσμα και μόνο του όρου “καθαρισμός προσώπου” το μυαλό μας οδηγείται με τρόμο στην εικόνα ενός ταλαιπωρημένου, κόκκινου, γεμάτο σημάδια προσώπου και μιας απαιτούμενης περιόδου “ανάρρωσης”.
Με σιγουριά ‘όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο καθαρισμός προσώπου δεν συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση στην παραπάνω διαδικασία. Επομένως ο σωστός καθαρισμός δεν αφήνει σημάδια, ουλές ή μακροχρόνιες βλάβες, όπως σοβαρές μολύνσεις, στο πρόσωπο” μας λέει η Νατάσα, ενώ συγχρόνως εξετάζει προσεκτικά την επιδερμίδα της κόρης μου.

“Αντιθέτως, το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει μια υπεραιμία, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξαφανιστεί σε λίγες ώρες, ανάλογα τον τύπο του δέρματος του κάθε ατόμου. Ένα δέρμα για παράδειγμα, χωρίς ιδιαίτερη ευαισθησία και ακμή θα παρουσιάσει λιγότερο ερεθισμό από αυτό με ακμή, το οποίο πιθανόν να βρίσκεται και υπό φαρμακευτική αγωγή” καταλήγει, ενώ έχει ήδη κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της κόρης μου.

Τι είναι όμως ο βαθύς καθαρισμός προσώπου; Βαθύς καθαρισμός ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ο ειδικός, με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων αλλά και καλλυντικών προϊόντων, απομακρύνει και εκκενώνει πλήρως κάθε πόρο του δέρματος από την περίσσεια του σμήγματος, τα μικρόβια, τους ρύπους και τα μαύρα στίγματα που δημιουργούνται από την ατμόσφαιρα. Ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας αναπνέει καλύτερα, οι πόροι μας είναι καθαροί τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε διεισδύουν καλύτερα και το πρόσωπό μας είναι φρέσκο και λαμπερό.

Στα New Laser Natassa Brezati, που διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο εξοπλισμό, η διαδικασία του καθαρισμού πραγματοποιείται με το εξελιγμένο μηχάνημα ATS 1, το οποίο διαθέτει επίσης η κλινική La Prairie, στο Montreux της Ελβετίας, με αναμονές που μπορεί να φτάσουν κ τους 4 μήνες!

Στα New Laser Natassa Brezati, επίσης, το βασικότερο όλων είναι ότι η θεραπεία καθαρισμού προσώπου με το μηχάνημα ATS 1, είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη, χωρίς δηλαδή καμία περίπτωση επιμολύνσεων και τραυματισμού των ιστών του δέρματος. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τίποτα λιγότερο για τον καθαρισμό του προσώπου της Ελμίνας, που δίνει τις καλύτερες βάσεις για το μέλλον της επιδερμίδας της.

Πίσω στα του εντυπωσιακού Δώρου μας όμως και στα της Θεραπείας που ξεκινάει με ένα απολαυστικό φυτικό peeling, το οποίο απομακρύνει τα μικρόβια και τους ρύπους που δημιουργούνται απο την ατμόσφαιρα, ενώ ακολουθεί η βαθιά ενυδάτωση του προσώπου με ειδικό μηχάνημα, εντελώς ανώδυνο, που επιτρέπει τη διείσδυση των κορυφαίων προϊόντων που χρησιμοποιεί το New Laser Natassa Brezati, σε βάθος.

Το αποτέλεσμα είναι καθαρό -μετά τις γιορτές, το μακιγιάζ και τα ταξίδια- και λαμπερό αλλά και υγιές δέρμα!

Υποδεχθείτε το 2019 με την απόλυτη Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης!

Αγαπημένοι μου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

Α. Κάντε “like” στον λογαριασμό του New Laser Natassa Brezati, εδώ!
B. Follow @FaysControlεδώ.
Γ. Tag δύο φίλες σας ώστε να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Δ. Αφήστε μας μία όμορφη ευχή για το 2019

Μείνετε σίγουροι πως ακολουθήσατε σωστά και τα 4 steps των όρων του Διαγωνισμού, ώστε να μπει το όνομα σας στην κλήρωση!

Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, όπου τρεις αναγνώστες μας θα κερδίσουν την θαυματουργή αυτή Θεραπεία πραγματικά Βαθιάς Ενυδάτωσης!

Όμορφη και τυχερή Χρονιά εύχομαι σε όλους,

με αγάπη,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!