ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια, είστε οι νικητές της κλήρωσης που κερδίσατε από μία ετήσια συνδρομή brainy!

Ήταν ένας διαγωνισμός που ως επί το πλείστον πήρατε μέρος οι γονείς για τα παιδιά σας. Για την ψηφιακή εξέλιξη στην μελέτη των παιδιών μας, που προσφέρει η πλατφόρμα brainy, που αποτελεί ένα σύγχρονο σύστημα μελέτης σε ένα ψηφιακό περιβάλλον οικείο στα παιδιά!

Ναι, στον σημερινό κόσμο που κινείται και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, το Brainy, με όχημα την τεχνολογία του 21ου, προσφέρει στα παιδιά μας λύσεις που τους απελευθερώνουν χρόνο, τους αυξάνουν εκθετικά την δυνατότητα αφομοίωσης και τα καθιστούν ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο, καταργώντας τα σύνορα στην εκπαίδευση και την πρόοδο.

Στόχος του Brainy είναι να υποστηρίξει τους μαθητές όλης της Ελλάδας, σε κάθε βήμα της πορείας τους. Δημιουργεί ένα περιβάλλον εκπαίδευσης πιο φιλικό, απόλυτα εξατομικευμένου σε κάθε παιδί. Κάθε παιδί είναι μοναδικό, έχει τους δικούς του ρυθμούς συγκέντρωσης και αφομοίωσης και σε αυτήν ακριβώς την ιδιαιτερότητα ανταποκρίνεται το brainy.

Μπείτε εδώ να πάρετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε για το σύστημα μελέτης brainy.

Και οι νικήτριες μανούλες που έλαβαν μέρος στην κλήρωση μας και κέρδισαν από μία ετήσια συνδρομή brainy είναι:

1. Katerina Biri
2. Ersi Stefanou
3. Vicky Karatzaferi
4. Deniz Giatra
5. Belba Sophia

Συγχαρητήρια!

? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε από 1/10 να παραλάβετε το φάκελό σας από το Info Desk του Golden Hall δίνοντας το όνομά σας.

Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά! xxx

error: Content is protected !!