ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

brainy | Η ψηφιακή εξέλιξη στην μελέτη των παιδιών μας: Μπείτε στην κλήρωση & κερδίστε 5 ετήσιες συνδρομές!

Η αλήθεια είναι πως αν και στο Fay’s Control έχουμε πάντα τους πιο ενδιαφέροντες διαγωνισμούς και τα πιο ιδιαίτερα -και σίγουρα πλούσια και ξεχωριστά- δώρα για να κληρώσουν οι αναγνώστες μας, ποτέ δεν είχε τύχει να αφορά κάποιος από αυτούς τους μαθητές. Τα παιδιά γενικά ναι, τους μαθητές όμως, ποτέ.
Έστω κι αν το Fay’s Control είναι ένα blog που προτιμάται να διαβάζεται κυρίως από γονείς μαθητών.
Και η αλήθεια επίσης είναι πως μόλις συμπληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα της νέας σχολικής χρονιάς, αυτό που ήθελα πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο, ήταν να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στους μαθητές, ένα δώρο-εφόδιο που θα τους συντροφεύσει σε όλη την σχολική χρονιά, και που θα υποστηρίξει τις μαθητικές τους υποχρεώσεις.
Και το βρήκα, μιας και ως μητέρα μαθήτριας της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, είμαι απόλυτα πληροφορημένη για τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης της σχολικής ύλης, που να ανταποκρίνεται στο ανταγωνιστικό μαθησιακό περιβάλλον.
Και φυσικά αναφέρομαι στο Brainy, την ψηφιακή εξέλιξη στην μελέτη των παιδιών μας, την πλατφόρμα που αποτελεί ένα σύγχρονο σύστημα μελέτης σε ένα ψηφιακό περιβάλλον οικείο στα παιδιά!

Μπείτε στην κλήρωση του Fay’s Control και κερδίστε πέντε ετήσιες συνδρομές Brainy!

Follow me…

Στον σημερινό κόσμο που κινείται και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, το Brainy, με όχημα την τεχνολογία του 21ου, προσφέρει στα παιδιά μας λύσεις που τους απελευθερώνουν χρόνο, τους αυξάνουν εκθετικά την δυνατότητα αφομοίωσης και τα καθιστούν ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο, καταργώντας τα σύνορα στην εκπαίδευση και την πρόοδο.

Στόχος του Brainy είναι να υποστηρίξει τους μαθητές όλης της Ελλάδας, σε κάθε βήμα της πορείας τους. Δημιουργεί ένα περιβάλλον εκπαίδευσης πιο φιλικό, απόλυτα εξατομικευμένου σε κάθε παιδί. Κάθε παιδί είναι μοναδικό, έχει τους δικούς του ρυθμούς συγκέντρωσης και αφομοίωσης και σε αυτήν ακριβώς την ιδιαιτερότητα ανταποκρίνεται το brainy.

Στα brainy videos, αναλύεται η ύλη των μαθημάτων της Ε΄& Στ΄ Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου.
Έννοιες πολύπλοκες, δυσνόητες στα παιδιά, αποκτούν ζωή, κίνηση και χρώμα, προσελκύουν το ενδιαφέρον και αυξάνουν την δυνατότητα συγκέντρωσης τους.

Τα videos, σχεδιασμένα από έμπειρους εκπαιδευτικούς καλύπτουν:
✔Tην θεωρία
✔Tις ασκήσεις του βιβλίου με αποτύπωση της μεθοδολογίας και του τρόπου σκέψης
✔Συμπληρωματικές, επιλεγμένες ασκήσεις εξάσκησης
✔Τests πολλαπλών επιλογών
✔Βάση με συχνές ερωτήσεις/ απορίες της ενότητες και τις αντίστοιχες απαντήσεις
✔Online καθημερινή αντιμετώπιση αποριών από τους καθηγητές της ομάδας

Το συνδρομητικό κόστος για όλα τα μαθήματα κάθε τάξης έχει διαμορφωθεί σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην σημερινή πραγματικότητα της Ελλάδας.

Επιπλέον, στην προσπάθεια του Brainy να δώσει στα παιδιά πέραν της αυστηρά σχολικής εκπαίδευσης και άλλα ερεθίσματα που αφορούν την ομαδικότητα, την ανεξάρτητη σκέψη, το όραμα και τους στόχους έχει δημιουργήσει και αναπτύξει το brainy World.
Ένα online forum για μαθητές και γονείς, μία ψηφιακή κοινότητα, όπου οι γονείς θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα εκπαίδευσης και ψυχολογίας των παιδιών τους, να ανταλλάσσουν απόψεις μέσα από ένα «ζωντανό» διάλογο, θα προβάλλονται τα ταλέντα τους και θα εμπνέονται από σύντομα videos με «μηνύματα ζωής» σημαντικών ανθρώπων από το χώρο της επιστήμης, του αθλητισμού, της πολιτικής ή του επιχειρηματικού κόσμου.

Watch the video

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας:

Α. Κάντε “like” & “share” στο συγκεκριμένο post
Β. Follow Fay’s Control στο Facebook & Instagram
Γ. Tag δύο φίλες σας ώστε να ενημερωθούν για το Brainy και την κλήρωση μας
Δ. Αφήστε μας μία όμορφη ευχή για τη νέα σχολική χρονιά

Μόλις ολοκληρώσετε και τα “4” steps της διαδικασίας, το όνομα σας θα μπει αυτόματα στον διαγωνισμό μας, που θα κληρώσει πέντε ετήσιες συνδρομές στο Brainy, για όποια τάξη – της Ε΄& Στ΄ Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου – αφορά το παιδί σας!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου!

Καλή επιτυχία σε όλους και καλή σχολική χρονιά!

error: Content is protected !!