ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Lash addict: Μπείτε στην Κλήρωση & Κερδίστε τις Βλεφαρίδες των Ονείρων σας!

Ελάχιστους μήνες αφού έβαλα τις πρώτες μου βλεφαρίδες και αφού σας εξιστόρησα τον όλο μου ενθουσιασμό, πρέπει να παραδεχθώ κάτι: μόλις δοκιμάσεις την εμπειρία, δύσκολα ξαναγυρνάς… Πρόκειται για κανονικό εθισμό. Τουλάχιστον, αν μιλάμε για τα lashes που με χειρουργική μαεστρία τοποθετεί το Manis & Pedis… #lashaddict

Ναι, καλά το καταλάβατε, η ανανέωση των βλεφαρίδων μου με την Κατερίνα Σονίδου στο Manis & Pedis ήταν από τα πρώτα ραντεβού στην μεγάλη ατζέντα των πρώτων “to do” της επιστροφής μου.

Με τις φυσικές μου βλεφαρίδες, μετά από ενάμιση μήνα στις Σπέτσες. Κάποια ελάχιστα τουφάκια από αυτά που μου είχε προσθέσει η Κατερίνα τον Ιούλιο και που έχουν μείνει, μου υπενθυμίζουν πως μόλις δοκιμάσεις την εμπειρία, δύσκολα ξαναγυρνάς… Βάζω πάλι τα γυαλιά ηλίου, και ξεκινάω την διαδικασία…

Τα “καλά” νέα: Μετά από ενάμιση μήνα διακοπές στις Σπέτσες, οι βλεφαρίδες μου ήταν ακόμα αξιοπρεπέστατες και στάθηκαν στο ύψος τους. Κάποια τουφάκια είναι ακόμη στην θέση τους και μου υπενθυμίζουν τα παλιά τους μεγαλεία…
Τα “κακά” νέα: Όταν έχεις συνηθίσει (αχ ναι, συνηθίζεται πολύ εύκολα) να έχεις υπέροχες, μακριές, πλούσιες, βελούδινες βλεφαρίδες, θέλεις να τις διατηρήσεις. Και όταν τις βλέπεις εκεί, γύρω στις 3 εβδομάδες να θέλουν ανανέωση, αφήνεις τα πάντα πίσω σου, και απλά, πας στο νούμερο 7 της Αγίου Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα, και τις ανανεώνεις. Εγώ λόγω διακοπών το καθυστέρησα μερικές εβδομάδες ακόμα. Και παρόλα αυτά, η Κατερίνα βρήκε και τα extra lashes μου, αλλά -το κυριότερο- και τις δικές μου βλεφαρίδες, σε άριστη κατάσταση.

Follow me, σας επιφυλάσσω ένα απίθανο δώρο...   ✔❤??

Η Κατερίνα Σονίδου με υποδέχεται στον prive χώρο για την τοποθέτηση των βλεφαρίδων, όπου και μου προτείνει ποιες βλεφαρίδες ταιριάζουν καλύτερα στο δικό μου στιλ. Δεν είναι η πρώτη φορά, ξέρει πολύ καλά τι θέλω: Οπωσδήποτε διακριτικές, φίνες και χωρίς υπερβολές. Τόσο όσο να φαίνομαι μακιγιαρισμένη, χωρίς να χρειαστεί να κάνω μακιγιάζ! How cool is that?

Παρά λοιπόν τις αμέτρητες καθημερινές βουτιές, σε θάλασσα και σε πισίνα, η κατάσταση των βλεφαρίδων που μου είχε τοποθετήσει τον Ιούλιο η Κατερίνα, ειναι καλή. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως η κατάσταση των δικών μου φυσικών βλεφαρίδων, ήταν εξαιρετική!

Οι δικές μου φυσικές βλεφαρίδες, μετά την αφαίρεση οποιασδήποτε extra τουφίτσας που είχε παραμείνει. Από την πρώτη φορά που έβαλα extra lashes τον Ιούνιο, τις ανανέωσα άλλη μία φορά. Και όχι, δεν χάλασε ούτε η ποιότητα τους ούτε η πυκνότητα τους. Thank you Katerina!

Και το τονίζω αυτό, γιατί με ρωτάτε συχνά αν υπάρχει περίπτωση η διαδικασία να αδυνατίζει τις δικές μας, φυσικές βλεφαρίδες. Ε λοιπόν, όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ή τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση η ποιότητα και η ποσότητα των βλεφαρίδων μου δεν επηρεάστηκε καθόλου.

Life is good when your lashes are on point! Let’s do this!

I’m sorry for what I said when my lashes needed a fill….

Η διαδικασία θα κρατήσει δύο ώρες περίπου. Η Κατερίνα θα μου τοποθετήσει 400 τουφάκια συνολικά, και χρειάζεται μία ώρα περίπου για κάθε μάτι. Πρόκειται για μία αρκετά λεπτή δουλειά για την Κατερίνα, υπέροχα απολαυστική για εμένα, που σε αυτόν τον χρόνο -που είμαι με κλειστά τα μάτια- συνήθως με παίρνει ο ύπνος. Ξεκινάμε λέγοντας ιστορίες με την Κατερίνα, σύντομα όμως, έχω αποκοιμηθεί…

Ναι, ναι, καλά το καταλάβατε! Με το που ξεκινάει η διαδικασία της τοποθέτησης των lashes, εννοείται πως ζητάω δώρο για εσάς! Και εννοείται, πως η Κατερίνα μου κάνει το καλύτερο…

Λοιπόν, έχει περάσει μία ώρα, το ένα μου μάτι με τις extra βλεφαρίδες μου είναι έτοιμο, και τώρα βγάζω την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία. Αυτή που δείχνει την διαφορά στο μάτι με τα extra τουφάκια και σε αυτό χωρίς!

Απίστευτο?

Η δεύτερη ώρα περνάει σαν νερό, είμαι τόσο ενθουσιασμένη με το δώρο που σας έχω, που ούτε κατάλαβα πως πέρασε…✌

Tataahh!!!! ✌✨✨✨

Κατερινάκι να ανακοινώσουμε το δώρο μας?

Λοιπόν, επειδή βλεφαρίδες τοποθετούν πολλοί, αλλά σαν της Κατερίνας κανένας, της ζήτησα ένα δώρο και αυτή μου έκανε… δύο! Δύο τυχερές αναγνώστριες λοιπόν θα κερδίσουν τις βλεφαρίδες των ονείρων τους, τοποθετημένες από την Κατερίνα Σονίδου στο Manis & Pedis, και η διαδικασία να μπουν στην κλήρωση είναι γνωστή & απλή:

Α. Κάντε “like” & “share” στο συγκεκριμένο post!✔

Β. Κάντε follow στο Fay’s Control instagram & facebook!✔

Γ. Κάντε follow στο Manis & Pedis instagram & facebook!✔

Δ. “Tag” δύο φίλες σας, ώστε να μάθουν τα νέα και να λάβουν και αυτές μέρος!✔

Μόλις ολοκληρώσετε και τα 4 steps, το όνομα σας θα έχει μπει αυτόματα στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου!

Προσοχή: Πρέπει να ακολουθήσετε και τα 4 βήματα για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας. Αν είστε ήδη “follower” στους συγκεκριμένους λογαριασμούς, κάντε το Α & Δ step!

Χθες το πρωί, με την Κατερίνα Σονίδου στο Manis & Pedis για την ανανέωση των βλεφαρίδων μου, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές!

Καλή επιτυχία αγαπημένες μου! Stay tuned και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου μπορεί να είστε εσείς μία από τις δύο τυχερές! 

Spread the news & let me do your lashes!!! 

error: Content is protected !!