ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Fay’s Control x De Counti: Lobster Rolls x Martinis! ?

-Κάθε Πέμπτη το De Counti κάνει Fay’s Control-

Και κοίτα τώρα, που όσο είσαι ανοιχτός σε καινούργια πράγματα, σε νέες αναζητήσεις, στο να δοκιμάζεις νέες προσεγγίσεις για αυτό που αγαπάς, δεν μένεις ποτέ στάσιμος. Παραμένεις πάντα δημιουργικός. Νέος. Μπορεί καμιά φορά να μην σου βγει. Συνήθως όμως, όταν το κάνεις με πραγματικό κέφι και ενθουσιασμό, στέφεται με επιτυχία.
Με την επιτυχία που ελπίζω να στεφθεί και η νέα μου αυτή συνεργασία, με το restaurant bistro “DeCounti”. Με το -έτσι κι αλλιώς- στέκι μου δηλαδή…

Η πρόταση από το αγαπημένο στέκι του Ψυχικού να εμπνευστεί το Fay’s Control τις Πέμπτες μας και να προτείνει μία lifestyle προσέγγιση στο urban dinning, ήρθε τόσο φυσικά που ήταν σχεδόν αδιανόητο να την αρνηθώ.
Μία μέρα μετά τις θρυλικές Τετάρτες με τα -talk of the town- live του DeCounti, να προτείνουμε ολοκληρωμένα set menu, εμπνευσμένα από αξέχαστα ταξίδια και μοναδικούς προορισμούς, από βραβευμένους chef, από αγαπημένα εστιατόρια και ξενοδοχεία του κόσμου, που κάτω από την αισθητική προσέγγιση του Fay’s Control, του αγαπημένου σας distinguished lifestyle blog, και την έμπειρη ομάδα του εστέτ bistro, να παρουσιάσουμε μία νέα φιλοσοφία στο set menu dinning.

Follow me…

This is the story of a very mysterious man, a true bon viveur and an ethic womanizer. And of his very own, sleek and majestic crib: an exquisite bistrot.
Try our made-of-finery menu or enjoy our cocktails & spirits over our bar.

Γαστρονομικές βόλτες στον νότο της Γαλλίας και στον βορά της Ιταλίας, μία caviar & vodka Thursday, άλλη μία με στρείδια και σαμπάνια, θα “ταξιδέψουμε”  προς αναζήτηση της καλύτερης τρούφας, θα μπει ξανά η Τίνα Στεφάνου-Σαββίδη στην κουζίνα για την απόλυτη fusion Nori Experience βραδιά, όταν κρυώσει για τα καλά θα λιώσουμε fondue και θα δοκιμάσουμε raclette, θα φτιάξουμε το απόλυτο set menu – ωδή στην Ιταλική κουζίνα και θα ανοίξουμε μερικά από τα καλύτερα Ιταλικά κρασιά. Θα αποχαιρετήσουμε την χρονιά με ένα κορυφαίο champagne dinner και θα υποδεχθούμε την νέα με ένα party, σαν αυτά που κάναμε παλιά. Και όλα αυτά, είναι μόνο μία μικρή γεύση από αυτή που θα έχουν οι Πέμπτες μας.


Η Πέμπτη θα είναι πλέον -με την υπογραφή του Fay’s Control- το νέο Σάββατο, η πιο λαμπερή παραμονή της Παρασκευής.

Για την πρώτη Fay’s Control x De Counti Πέμπτη, για αυτή την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ξεφυλλίζοντας τα ταξίδια μας, εμπνευστήκαμε από τα “διάσημα” Lobster Rolls & Lobster Surf & Turf Burger που έχουμε δοκιμάσει σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, και και με συνοδηγό τον chef Αντρέα Μούτσα, δημιουργήσαμε το απόλυτο set menu για την casual εκδοχή του αστακού.
Βουτυρένια, αφράτα και φρεσκοψημένα homemade ψωμάκια, που κρύβουν στην ζεστή αγκαλιά τους τον αστακό ή Brioche Burgers με τον αστακό να ξαπλώνει ηδονικά πάνω στο μπιφτέκι. Και τα δύο πιάτα συνοδεύουν -ατελείωτες- τηγανιτές πατάτες και φυσικά το cocktail που του ταιριάζει μοναδικά με τα Lobster Rolls, Dirty Martini! Το menu ολοκληρώνεται με Profiterol με παγωτό και ζεστή σοκολάτα Valhrona!

Lobster Rolls Set Menu:

Dirty Martini
Shrimps Ceasar’s Salad
Lobster Roll or Surf & Turf Burger with Fries
Profiterol με παγωτό και ζεστή σοκολάτα Valhrona
τιμή: 55 ευρώ

Ελάτε αυτή την Πέμπτη 4/10 να εγκαινιάσουμε με το Νεοϋορκέζικο menu και τον Dj. Γιάννη Ανύση, μία σειρά από αξέχαστες χειμωνιάτικες Πέμπτες, με την υπογραφή του Fay’s Control και την εκτέλεση του αγαπημένου Ψυχικιώτικου bistro!

Θα σας περιμένω, να σας ξεναγήσω προσωπικά στο concept του lifestyle dinning του De Counti,

καλό μήνα,

Φαίη xxx ?

De Counti:  Λ. Κηφισίας 222, Αβάνα

Για κρατήσεις: 21 0674 2229

error: Content is protected !!