ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο Pop Up Project Store θα γιορτάσουμε με Klima Klima Organic!

Το έχω ξαναπεί και δεν θα κουραστώ να το τονίζω πως μεγάλο μέρος της επιτυχίας αποδεικνύεται από το κύρος των συνεργατών σου. Από όσους συνυπογράφουν τα όνειρα σου.
Ναι, από το πρώτο μας κιόλας Pop Up Project το στοίχημα ήταν να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά, και τόσο τα ονόματα των συνεργατών μας όσο και των Χορηγών μας που με την βοήθεια τους μπορέσαμε να δούμε όλα όσα ονειρευτήκαμε να γίνονται πραγματικότητα, ήταν πάντα τα πιο εκλεκτά, και σίγουρα κορυφαία. Πόσο μάλλον τώρα…
Τώρα, που ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο πάρτι των εγκαινίων του The Pop Up Project Store στο Golden Hall, και η Οινοποιία Tsantali συνεργάζεται μαζί μας και δεν μας προσφέρει απλά μία ετικέτα από τις πολλές που διαθέτει η ήδη ξεχωριστή Συλλογή της, για να κεράσουμε τους καλεσμένους μας και να γιορτάσουμε την χαρά μας. Μας προσφέρει την εκλεκτότερη και την πιο κομψή από τον ιδιόκτητο Αμπελώνα της οικογένειας Τσάνταλη και τσουγκρίζει το κομψό ποτήρι της, με τις εκλεκτότερες ευχές!

H Οινοποιία Tsantali είναι από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς κρασιών από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας. Οι ετικέτες από τον ιδιόκτητο αμπελώνα της οικογένειας στον Άγιο Παύλο της Χαλκιδικής, έχοντας κάνει διεθνή καριέρα σε αγορές όπου τα organic wines είναι super trend -Γερμανία, Βρετανία κα- ήρθαν και στην Ελλάδα με ανανεωμένη εμφάνιση και όνομα: Klima Klima Organic. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στο “κλίμα” και το “κλήμα” που βρίσκονται σε συνεχή αλληλόδραση στο αμπέλι…

Σίγουρα το Klima Klima Organic ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή χάρη στην κλασικά κομψή ετικέτα και τη στιβαρή φιάλη. Η σειρά περιλαμβάνει λευκό κρασί από την ποικιλία του Ασύρτικου και ερυθρό από Cabernet Sauvignon, πάντα με πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια.

Τι γίνεται όταν το Klima Klima Organic γεμισει το ποτήρι μας? Με μια λέξη, κομψότητα…

Στη λευκή εκδοχή με το Ασύρτικο, η διάσημη ελληνική ποικιλία δείχνει οτι εκφράζεται με ιδιαίτερη φινέτσα στον αμπελώνα της Χαλκιδικής. Αρώματα από εσπεριδοειδή και λευκόσαρκα φρούτα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Στο στόμα η δροσιστική οξυτητα και οι βοτανικές νυξεις προσφέρουν φρεσκάδα και τραγανή επίγευση.

Το Cabernet Sauvignon στο ερυθρό κρασί είναι πλούσιο και κομψό. Αρώματα μαύρων μούρων και μπαχαρικών δένουν με τις νότες του ξύλου του βαρελιού όπου ωριμάζει για 12 μήνες. Γεμάτο στο στόμα με βελυύδινες τανίνες και γενναιόδωρη επίγευση.

Και οι δύο ετικέτες Klima Klima Organic της Οινοποιίας Tsantali υπόσχονται απολαυστικές προπόσεις για τα εγκαίνια του μεγάλου Opening Party του The Pop Up Project Store, αυτή την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, από τις 18.00-22.00, στον 1ο όροφο του Golden Hall!

Είστε όλοι καλεσμένοι μας, σας περιμένουμε όλους να γιορτάσετε μαζί μας!

error: Content is protected !!