ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διαγωνισμός #FusioWOW: Πάμε να κάνουμε μαζί την καλύτερη θεραπεία για τα μαλλιά μας!

Καλημέρα! Τα νέα είναι Fusio Wow!
Σας τα είπα και χθες μέσα από το Instagram & fcbk, σας τα λέω και από εδώ όμως, μιας και η αλήθεια είναι πως εμείς, από αυτές εδώ τις σελίδες, πάντα τα λέμε καλύτερα…

Λοιπόν, μεταξύ μας τώρα: Μετά το καλοκαίρι επιστρέψαμε με τα μαλλιά μας διψασμένα. Πολύ. Ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και το αλάτι. Και έκτοτε ανανεώσαμε το χρώμα μας, κόψαμε και τις άκρες μας, αλλά τα μαλλιά μας έχουν και άλλες πολλές πολλές απαιτήσεις, και κάποιες από εμάς -εμένα συμπεριλαμβανομένης- ξεχάσαμε να τους κάνουμε μία σοβαρή θεραπεία. Να τους χαρίσουμε την χαμένη τους λάμψη, να τα ενυδατώσουμε. Να τους χαρίσουμε μία εξειδικευμένη θεραπεία, η κάθε μία για τις ανάγκες της. Και ποια καλύτερη, από την Fusio Dose της Kérastase .

Πάμε να την κάνουμε παρέα?

1. Κάντε μας ένα αγαπησιάρικο “like”.
2. Γράψτε μας κάτω από αυτό εδώ το post πως αισθάνεστε τα μαλλιά σας μετά το καλοκαίρι.

Tattahh!!! Τρεις αναγνώστριες από εσάς θα έρθουν μαζί μου την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου Hair Salons, στο Ilias and Staff στην Κηφισιά, να κάνουμε τις εξειδικευμένες θεραπείες μας Fusio Dose της Kérastase ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών μας, να χτενιστούμε, και να μοιραστούμε την εμπειρία μας στο Fay’s Control!
Can’t wait!

Ο Διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, κάντε την διαδικασία τώρα, και μπείτε στην κλήρωση μας!

ΥΓ. Σε αυτόν τον διαγωνισμό του Fay’s Control δηλώστε συμμετοχή μόνο όσοι ζείτε στην Αθήνα και μπορείτε να έρθετε παρέα μου στο κομμωτήριο την Τετάρτη το μεσημέρι!

Καλή επιτυχία! xxx

error: Content is protected !!