ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

My Miele Moments στο The Pop Up Project Store!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση ενός project όταν οι συνεργάτες σου συμπορεύονται μαζί σου, και σε όλα όσα έχεις ονειρευτεί για το επόμενο. Και εμπιστεύονται την δημιουργικότητα, το ένστικτο και την εμπειρία σου συνυπογράφοντας το επόμενο The Pop Up Project, και πρώτο The Pop Up Project “Store”, το απόλυτο talk-of-the-town που θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στον 1ο όροφο του Golden Hall. Η απόλυτη επιβράβευση να σε εμπιστεύεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά ένα brand παγκόσμιου βεληνεκούς και με το κύρος και την χορηγική του υποστήριξη, να σου δίνει την ευκαιρία να επαναλάβεις την επιτυχία. Όπως συνέβη με το The Pop Up Project και την Miele.
Για άλλη μία φορά λοιπόν μετά το The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, η Miele ενώνει τις δυνάμεις της με το πρώτο “Store” της διοργάνωσης και προσκαλεί όλους εσάς να γίνετε μέρος της μεγάλης αυτής γιορτής, βιώνοντας τα ομορφότερα Miele Moments!

Τα ρούχα μας μας εκφράζουν, μας θυμίζουν στιγμές, είναι μέρος από εμάς και την προσωπικότητα μας. Και σε αυτό το The Pop Up Project Store θα δούμε ρούχα με ιδιαίτερα υφάσματα που χρειάζονται την καλύτερη φροντίδα για να είναι όπως τα αγοράσαμε.
Η Miele για περισσότερα από 110 χρόνια είναι ο απόλυτος ειδικός στη φροντίδα των ρούχων Με τον ειδικό κυψελωτό κάδο που δημιουργεί ένα φιλμ νερού ανάμεσα στον κάδο και τα ρούχα για να τα προστατεύει και είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να μπορούμε να πλύνουμε ακόμα και το πιο λεπτό καλσόν και να μην πάθει τίποτα.  Με ειδικά προγράμματα για κάθε είδος ρούχων.
Τώρα πια όμως δεν είναι μόνο η φροντίδα στα ρούχα αλλά και στον χρόνο μας.

Θέλουμε το τέλειο αποτέλεσμα, θέλουμε την καλύτερη φροντίδα αλλά και να μην ασχολούμαστε καθόλου γιατί ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Και πλέον, όλα αυτά γίνονται με την απόλυτη ευκολία  – η Miele φροντίζει για όλα σε κάθε στάδιο. Mε σύστημα αυτόματης δοσολογίας απορρυπαντικού ώστε απλά να βάζουμε μέσα τα ειδικά δοχεία και να ρυθμίζει μόνο του πόσο απορρυπαντικό χρειάζεται κάθε φορά και απλά να μας ειδοποιεί όταν τελειώνει!

Με wifi για να κάνουμε τα πάντα από το κινητό μας γιατί πια όλα τα κάνουμε από εκεί! Και πλέον με ειδικά απορρυπαντικά σε μονοδόσεις γιατί  έχουμε πολύ εξειδικευμένα ρούχα και αυτά θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα.

Ένα παιχνιδιάρικο laundry σαν αυτά που ζηλεύουμε στο Pinterest περιμένει να το ανακαλύψετε στο The Pop Up Project Store που θα κρύβει και πολλές εκπλήξεις!

Το The Pop Up Project Store και η Miele σας περιμένουν όλους, από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στον 1ο όροφο του Golden Hall, να ζήσουμε όλοι μαζί τα Miele Moments που θα μας μείνουν αξέχαστα!

Join us! xxx

error: Content is protected !!