ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο Pacific Park της California με το Daisy Love!

Ο Οίκος Μarc Jacobs Fragrances γιόρτασε το νέο γυναικείο άρωμα, Daisy Love Marc Jacobs, με ένα ξεχωρισμό event που πραγματοποιήθηκε στο Pacific Park της California, το οποίο μετατράπηκε προσωρινά σε ένα Daisy Love μέρος, όπου τα πάντα, από τα παιχνίδια του Luna Park μέχρι το photo booth και το corner με τα παγωτά, ήταν custom made Daisy Love ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα αποκλειστικό δείπνο.

Charlotte Lawrence, Maddie Ziegler, Suede Brooks

Ο οίκος Marc Jacobs Fragrances, είναι το πρώτο beauty brand που πραγματοποιεί event στο Pacific Park® και μπορεί να παρεβρεθεί κοινό και καταναλωτές. Το event μεταξύ άλλων, περιελάμβανε ένα Daisy Love neon lightshow, customized ρόδα, ένα επίσης customized παιχνίδι που εάν κέρδιζες, τα δώρα ήταν όλα Daisy Love, ένα corner που μπορούσες να απολαύσεις παγωτό, σε γεύσεις εμπνευσμένες από το άρωμα, ένα κινητό photo booth, αλλά και τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το νέο άρωμα.

Maddie Ziegler

Maddie Ziegler

Melody Yoko

Celebrities από όλο τον κόσμο, influencers, καθώς και φίλοι του brand, ήταν καλεσμένοι για να ανακαλύψουν και να βιώσουν αυτή τη Daisy Love εμπειρία, με αποκλειστική πρόσβαση στο opening του Pacific Park. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο στο Viceroy Santa Monica Hotel, ακούγοντας τις μουσικές επιλογές της DJ Jenny Albright.

Jenny Albright

Sarah Ellen

Sarah Ellen, Bailee Madison, Alexa Losey

Sarah Ellen, Bailee Madison, Alexa Losey

Κάποιοι από τους προσκεκλημένους, φορούσαν δημιουργίες του οίκου Marc Jacobs. Ανάμεσα τους, top beauty, fashion και social influencers, όπως: Maddie Ziegler, Olivia Holt, Storm Reid, Bailee Madison, Larsen Thompson, Alexa Losey, Adelaine Morin, Tiffany Young, Charlotte Lawrence, Sarah Ellen, Devon Lee Carlson, Aspyn Ovard και πολλοί ακόμη.

Sarah Ellen, Bailee Madison, Alexa Losey, Larsen Thompson

Sarah Ellen, Bailee Madison, Alexa Losey, Larsen Thompson

Sarah Ellen, Bailee Madison

Bailee Madison

Το άρωμα Daisy Love, αποτελεί το τέταρτο μέρος της σειράς Daisy του οίκου Marc Jacobs, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το 2008. Το Daisy Love αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της σιεράς Daisy και είναι μια γιορτή και μια μνεία στo ελεύθερο πνεύμα και τη γυναικεία ένωση.

Zolee Griggs, Tashi Rodriguez

Storm Reid

Paola Zurita, Pamela Allier

Το νέο άρωμα του οίκου, Daisy Love, δημιουργήθηκε από τον master perfumer Alberto Morillas του αρωματικού οίκου Firmenich. Το άρωμα Daisy Love Marc Jacobs, είναι αδιαμφισβήτητα θηλυκό, με μια νεανική και παράλληλα εκλεπτυσμένη σύνθεση. To Daisy Love θα μπορούσε να παρομοιαστεί με την ευτυχία που προκαλεί η εικόνα του ήλιου που αντανακλά στη θάλασσα, κάτω από τον καθαρό γαλάζιο ουρανό με νότες από cloudberries, φωτεινά και κρεμώδη πέταλα μαργαρίτας και ένα ζεστό άρωμα από κασμιρένιο musk και νότες ξύλου.

error: Content is protected !!