ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό Γεύμα του Lifeline Hellas για την Γιορτή της Μητέρας

Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία», στο Tatoi Club.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων. Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από την μητέρα της από μικρή ηλικία την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης, ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος και η Αγγελική Κοκκώνη με την Βασίλισσα Άννα Μαρία και την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Έμη Τρίκαρδου, Ράνια Θρασκιά, Άντζελα Γκερέκου, Ζέττα Αντσακλή, Γέλη Αγγελοπούλου, Φώφη Καμποσιώρα

Όλγα Καραβερβέρη, Έλενα Ντάβλα, Ελένη Παπαδοπούλου

Γιάννης Σαχίνης και Δρ. Φαίη Πεσκέση

Έρση Τσακίρογλου, Λούσυ Θεοδωροπούλου και Λίτσα Λάβδα

Λάνα Μανδύλα, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Έμη Τρίκαρδου

Κλόντια Μπενοπούλου και Dr. Natalia Shatelen Kalangos

Μαρία Ψηφή της Achilleas Accessories και χορηγός των δώρων με την Φλερ Ποταμιάνου

Αγγελική Κοκκώνη χορηγός των καταστημάτων ΗΡΑ και η κα Ράνια Θρασκιά

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και τα υπέροχα δώρα των εταιρειών Achilleas Acessories και Estee Lauder. Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου με την συνοδεία πιάνου μάγεψε τους παρευρισκομένους με τις μελωδίες της. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Ιδιωτική Κλινική Γένεσις Αθηνών, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Cointreau Fizz.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!