ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spring Wreaths Workshop by Antoinetta Koutsouradi!

Tell me a story with flowers…

Της το ζητάμε κάθε χρόνο, πέρυσι η Αντουανέτα το διοργάνωσε με περίσσια αγάπη, ενθουσιασμό και αισθητική, που σαν να ζούσαμε σε σκηνικό βγαλμένο του House & Garden και του Tatler. Σας τα είπα όλα μέσα από τα Instagram stories μου κατά τη διάρκεια του Ανοιξιάτικου The Pop up Project, σας τα γράφω και εδώ γιατί πιστεύω πως είναι μία μοναδική ευκαιρία να περάσουμε μία Κυριακή ανάμεσα στα λουλούδια της αγαπημένης μου florist.

Στο εντελώς ξεχωριστό και απολύτως μοναδικό Workshop Στεφανιού της Antoinetta Koutsouradi αναφέρομαι, που, όπως πέρυσι τέτοια εποχή, φέτος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή μέσα στη φύση, σε έναν μαγικό Αμπελώνα των Μεσογείων, που θυμίζει αντίστοιχα elegant και classy σκηνικά της Ιταλικής -και όχι της βρετανικής– εξοχής.

Εκεί, και με την καθοδήγηση πάντα της αγαπημένης μου florist, πλημμυρισμένοι από τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών, αραδιασμένα πάνω σε primitive αισθητικής πάγκους εργασίας, στη μέση του Αμπελώνα, θα φτιάξουμε τα Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια μας, που φυσικά, θα πάρουμε μαζί μας φεύγοντας, για να κρεμάσουμε την Μ. Τετάρτη στην πόρτα του σπιτιού μας, και να υποδεχθούμε το Πάσχα αλλά και τον μήνα των λουλουδιών!

Στο εντελώς ξεχωριστό και απολύτως μοναδικό Workshop Στεφανιού, μέσα στη φύση, σε έναν μαγικό Αμπελώνα των Μεσογείων, που θα παραπέμπει σε αντίστοιχα country chic, elegant και classy σκηνικά της Ιταλικής εξοχής.

Αντουανέτα Κουτσουράδη

Παράλληλα, και φορώντας πάντα τα ψάθινα καπέλα μας, θα έχουμε την ευκαιρία να επιδοθούμε σε wine tasting, ενώ θα μάθουμε από τους πιο expert του είδους πως να συνδυάσουμε τα λαχανικά που αγοράζουμε από τον οπωροπώλη με τα λουλούδια του αγρού ή του Antoinetta Koutsouradi flower shop για να διακοσμήσουμε το τραπέζι μας, για ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό κάλεσμα!

Φυσικά, και είμαι κατενθουσιασμένη με το Spring Wreaths Workshop, και φυσικά έχει μπει ήδη στην ατζέντα μου.

Αν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία καλέστε στο 6936774287 για να κλείσετε τη θέση σας!

error: Content is protected !!