ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Best Laser experience for hair removal!

Πήγα για ένα επαναληπτικό λέιζερ και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω την Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπάλη όλα όσα θα ήθελες να την ρωτήσεις εσύ!

Η έντονη τριχοφυΐα, εκτός από αντιαισθητική, μπορεί να προκαλέσει και δερματολογικά προβλήματα ανεξαρτήτως επιδερμίδας και ηλικίας, όπως π.χ. θυλακίτιδα, έντονο κνησμό, έντονους μαύρους πόρους κ.ο.κ. Με τη βοήθεια του κορυφαίου μηχανήματος αποτρίχωσης στην Ελλάδα τελευταίας γενιάς και πρώτο της κατηγορίας του, η αποτρίχωση είναι εύκολη υπόθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς είναι κατάλληλο και για μαυρισμένο δέρμα. Εξασφαλίζει ορατά και άμεσα αποτελέσματα, ανώδυνα και χωρίς ερεθισμούς από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η μόνιμη αποτρίχωση με το αμερικανικό κορυφαίο αυτό λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι μια σίγουρη «επένδυση» για γυναίκες και άνδρες, είτε θέλουν να απαλλαγούν, είτε θέλουν απλώς να μειώσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλες τις περιοχές του σώματος. Επιπλέον, δίνει λύση σε περιπτώσεις θυλακίτιδας, σε ερεθισμούς από άλλες μη μόνιμες μεθόδους αποτρίχωσης και στην αντιαισθητική όψη μαύρων πόρων κάτω από το δέρμα. Με ασφάλεια, αποτελεσματικά και ανώδυνα, σε μικρό αριθμό συνεδρίων και κυρίως μόνιμα καταστρέφει τον τριχοθύλακα με αποτέλεσμα ένα λείο και απαλό δέρμα.  Ήρθε η ώρα να ζήσετε κι εσείς την πιο αποτελεσματική, σύντομη, ανώδυνη αλλά και με απόλυτη ασφάλεια εμπειρία αποτρίχωσης με ένα ιατρικό premium μηχάνημα πρώτο της κατηγορίας του στην Ελλάδα!

Extra tip: ?επιλέγουμε το σωστό ιατρικό και «ικανό» μηχάνημα και μόνο έμπειρους χειριστές με την απαραίτητη ιατρική χρήση και επίβλεψη.

Συνήθως αρκούν μάξιμουμ 10-12 συνεδρίες για να απαλλαγεί κανείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα ακόμη και στις πιο ευαίσθητες αλλά και απαιτητικές περιοχές.

Το δερματολογικό ιατρείο της Ελισάβετ Τσιαμπαλή διαθέτει το πιο σύγχρονο, ασφαλές, καινοτόμο και αποτελεσματικό Laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς (8ης) της Cynosure για την πιο ανώδυνη κι αποτελεσματική αποτρίχωση. «Συνήθως αρκούν μάξιμουμ 10-12 συνεδρίες για να απαλλαγεί κανείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα ακόμη και στις πιο ευαίσθητες αλλά και απαιτητικές περιοχές. Σε περιπτώσεις συντήρησης/διόρθωσης αποτελέσματος μετά από παλαιότερες θεραπείες με άλλο μηχάνημα αρκούν συνήθως μάξιμουμ 5-6 συνεδρίες, ώστε να επιτύχουμε πλήρη απαλλαγή» μου λέει η Ελισάβετ.

Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς και δεν δημιουργεί θυλακίτιδα, αντιθέτως προστατεύει από αυτήν. Αφορά κάθε τύπο δέρματος & κάθε περιοχή του Σώματος. Εφαρμόζεται και το καλοκαίρι, ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα. Εφαρμόζεται αποκλειστικά από την δερματολόγο και το πιστοποιημένο ιατρικό της προσωπικό.

So Laser it away!

error: Content is protected !!