ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φτιάχνοντας Μαγιάτικα Στεφάνια σε ηλιόλουστους Αμπελώνες!

Blossom by blossom springs is here!

Σας το είχα γράψει σε αυτές εδώ τις σελίδες, σας μιλούσα για στιγμιότυπα και εικόνες βγαλμένες από τις σελίδες του House & Garden και του Tatler, μα τελικά το Workshop που διοργάνωσε η αγαπημένη μου Antoinetta Koitsouradi, ξεπέρασε σε αισθητική και το πιο country chic σκηνικό της βρετανικής εξοχής.

Στο εντελώς ξεχωριστό και απολύτως μοναδικό Workshop Στεφανιού αναφέρομαι, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή μέσα στη φύση, σε έναν μαγικό Αμπελώνα των Μεσογείων, αυτόν του Βασίλη Μάρκου, -που μπορεί να μην γνωρίζετε το όνομα του, έχετε “μεθύσει” όμως από τα αρώματα του κρασιού του, του εκλεπτυσμένου ροζέ Scissors Rose semi dry Merlot- που θύμιζε αντίστοιχα elegant και classy σκηνικά της Ιταλικής -και όχι της βρετανικής- εξοχής.

Εκεί, και με την καθοδήγηση πάντα της αγαπημένης μου florist, πλημμυρισμένοι από τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών, αραδιασμένα πάνω σε primitive αισθητικής πάγκους εργασίας, στη μέση του Αμπελώνα, φτιάξαμε τα Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια μας, που φυσικά, πήραμε μαζί μας φεύγοντας, για να κρεμάσουμε την Δευτέρα στην πόρτα του σπιτιού μας, και να υποδεχθούμε τον μήνα των λουλουδιών!

Όποιοι δεν παρακολουθήσατε το Spring Wreaths Workshop μπορείτε να πάτε στο Flower Shop της Antoinetta Koutsouradi και να επιλέξετε το δικό σας στεφάνι με ολόφρεσκα λουλούδια ή ένα από τα αγαπημένα μου με αμάραντο, τα οποία αποξηραίνονται  και παραμένουν υπέροχα όλον τον χρόνο!

Παράλληλα, και φορώντας πάντα τα ψάθινα καπέλα μας, επιδοθήκαμε σε wine tasting, ενώ θα μάθαμε από τους πιο expert του είδους πως να συνδυάσουμε τα λαχανικά που αγοράζουμε από τον οπωροπώλη με τα λουλούδια του αγρού ή του Antoinetta Koutsouradi flower shop για να διακοσμήσουμε το τραπέζι μας, για ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό κάλεσμα!


Στο Workshop παραβρέθηκε και η τυχερή αναγνώστρια του Fay’s Control που μπήκε στην Κλήρωση μας και κέρδισε την συμμετοχή της στο ανοιξιάτικο αυτό event

You belong among the wildflowers!

error: Content is protected !!