ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#SpitiMeToMega με τον Διονύση Σαββόπουλο, «το ροκ του μέλλοντος μας» !

Lockdown part II λοιπόν, και μιας και όλοι μαζί τα ζούμε και όλοι σπίτι θα μείνουμε -και- σήμερα, το Mega φροντίζει να μας κάνει παρέα με μία εκλεκτή συντροφιά.
Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21:00 υποδέχεται έναν σπουδαίο δημιουργό. Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που «αφηγούνται» τη ζωή και τις σημαντικότερες στιγμές μας. Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας.
Νότες και λόγια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πέρασμα του χρόνου. Όλα όσα έχουν αξία έχουν τη φωνή του Διονύση Σαββόπουλου που ξεσηκώνει, συγκινεί και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και ένα «πολύτιμο» κέφι.
Από το εμβληματικό «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος εξάγγελος» αλλά και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου παίρνουν θέση σε μια ιδιαίτερη βραδιά.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος σήμερα το βράδυ θα υποδεχθεί ξεχωριστούς καλεσμένους, όπως τον Μανώλη Μητσιά…

… Και τον Χρήστο Δάντη

Κλασικός αλλά και σύγχρονος υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους του, τον Μανώλη Μητσιά, τον Χρήστο Δάντη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Mente Fuerte, συστήνει τους ταλαντούχους συνεργάτες του Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή και έχει μαζί του, τους διακεκριμένους συνοδοιπόρους του Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια.
Μας ταξιδεύει και μας ψυχαγωγεί με αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις, υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι πάντα «το ροκ του μέλλοντός μας».

error: Content is protected !!