ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αυτά τα Χριστούγεννα η στήριξη μας στο Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» είναι πιο πολύτιμη από ποτέ!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο στενάχωρο κατά τη διάρκεια αυτής της Χριστουγεννιάτικης περιόδου από το να ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο τα καθιερωμένα Φιλανθρωπικά Bazaar, λόγω της πανδημίας. Το Fay’s Control, πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που στηρίζει τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, προτρέπει την υποστήριξη της κάθε προσπάθειας, πόσω μάλλον αυτή τη χρονιά που τα Φιλανθρωπικά Σωματεία έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ τη βοήθεια μας.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» αντί για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου που δε θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της πανδημίας του Covid – 19, διοργανώνει τη διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά και πλούσια δώρα για την υποστήριξη των σκοπών του Σωματείου του.
Ο κάθε λαχνός στοιχίζει € 5 και το μπλοκ των 30 λαχνών κοστίζει € 150.
Δεν είναι τίποτα για εμάς να μπούμε εδώ και να αγοράσουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας τους λαχνούς του Σωματείου την έντονη Φιλανθρωπική δράση, να κερδίσουμε πλούσια δώρα και να βοηθήσουμε να ανακουφιστούν ακόμη περισσότερα παιδιά.

Η διαδικασία είναι εύκολη, μπορούμε να προμηθευτούμε τους λαχνούς μας είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του www.filoitoupediou.gr/lottery είτε να τα παραγγείλουμε σε έντυπη μορφή, μέσω email στο secretary@filoitoupediou.gr ή τηλεφωνικώς στο 2107293404 από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020.  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 17.00, παρουσία συμβολαιογράφου.
Αυτή τη χρονιά, το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Δείτε εδώ τα Δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς.

error: Content is protected !!