ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happier με το online περιοδικό που πρεσβεύει το Νew Wellness!

«Ευτυχία είναι όταν αυτά που σκέφτεσαι, λες και κάνεις είναι σε αρμονία. Έτσι βρίσκεις μεγαλύτερη εσωτερική απόλαυση, όταν οι σκέψεις, οι λέξεις και οι πράξεις σου είναι ευθυγραμμισμένες. Νιώθεις δυνατός και καλά με τον εαυτό σου» –Μαχάτμα Γκάντι
Το Happy Life Magazine είναι ένα online περιοδικό προσωπικής ανάπτυξης, πρεσβευτής του Νew Wellness. Φιλοδοξία του online αυτού περιοδικού είναι, μέσα από μια ευρεία γκάμα θεμάτων ο αναγνώστης να αποκτήσει μια διαφορετική οπτική ανάγνωση της ζωής. Μιας ζωής με νόημα, που οδηγεί στην πολυπόθητη ευτυχία.

Αριστέα Δερβένη

Η Αριστέα Δερβένη, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της επικοινωνίας και παρακολουθώντας σεμινάρια Life Coaching, το 2010 εμπνεύστηκε την ιδέα του Happy Life School και του Happy Life Magazine. Μέσα από τη δική της προσωπική διαδρομή συνειδητοποίησε την τεράστια σημασία της αυτογνωσίας για μια χαρούμενη ζωή και θέλησε να τη μοιραστεί μέσα από το project “happier”. Σήμερα, ανανεωμένο και με μια πλειάδα έμπειρων συνεργατών, είναι ένα περιοδικό που έχει στόχο να συνεισφέρει στην επίτευξη μιας ουσιαστικής ευδαιμονίας, προσαρμοσμένης στα νέα δεδομένα. Είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με καθημερινή ανανέωση, που προτείνει τρόπους για να γίνει πιο όμορφη η ζωή μας και δίνει τροφή για σκέψη.
Με ενδιαφέροντα άρθρα προσωπικής ανάπτυξης, ψυχολογίας, σχέσεων και θεμάτων που αφορούν την «ασημένια ηλικία», πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενημερώνει αναγνώστες που αναζητούν ένα χαρούμενο και υγιές ταξίδι ζωής.
Το Happy Life Magazine μάς καθοδηγεί ώστε να βρίσκουμε τις δικές μας απαντήσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Η ζωή, άλλωστε, σήμερα χρειάζεται πρακτικές λύσεις για να τη διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά.


Το Happy Life Magazine ενσωματώνει σε εθελοντική βάση κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στις επαφές του με συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τους ίδιους προβληματισμούς και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.
Συναντάμε ενδιαφέροντες ανθρώπους που μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες. Το online περιοδικό διοργανώνει webinars και μέσα από σύντομες ομιλίες διερευνάει βασικούς προβληματισμούς και προσεγγίζει αλήθειες που μας αφορούν, με στόχο τη συνειδητή αναβάθμιση της ζωής, της υγείας και της καθημερινότητάς μας.
Η ομάδα των ειδικών οργανώνει επίσης προγράμματα business coaching προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε οργανισμού, που αποσκοπούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας, αλλά και της ποιότητας ζωής των εργαζομένων του.
Επόμενος στόχος –όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες– είναι η δημιουργία του Happy Life Club σε συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία Trinity Events.
Μέσα από δράσεις που αναφέρονται στην εκπαίδευση, την υγεία και το περιβάλλον, στόχος της Ηλεκτρονικής αυτής σελίδας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και το κτίσιμο μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες.
Πιστεύουμε ότι οι επόμενες γενιές έχουν δικαίωμα να ζήσουν σε ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον.

error: Content is protected !!