ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το σουτιέν-θρύλος έγινε 90 χρονών!

Ο φετινός Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επέτειο των 90 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου σουτιέν Marks & Spencer, το 1926. Από τότε μέχρι σήμερα, η κορυφαία τεχνογνωσία του βρετανικού brand στη δημιουργία εσωρούχων εγγυάται ότι κάθε γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει στα καταστήματα την τέλεια εφαρμογή που θα «αγκαλιάσει» τη θηλυκότητα και την προσωπικότητα της.

Δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο τεχνολογία, τα Marks & Spencer έχουν αναδειχθεί, μέσα στο πέρασμα των χρόνων, σε ένα από τα πιο πρωτοπόρα brands εσωρούχων, προσφέροντας κομψές και άνετες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες γυναικών όλων των ηλικιών, σωματότυπων και μεγεθών, ακολουθώντας παράλληλα τις τάσεις. Στην καρδιά των Μ&S βρίσκεται η δέσμευση της δημιουργίας συλλογών εσωρούχων που συνδυάζουν το σύγχρονο σχεδιασμό με τις επαναστατικές καινοτομίες.

cssps

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων, η σχεδιαστική ομάδα εσωρούχων ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, μέσα από το εκτεταμένο αρχείο των M&S προκειμένου να «ξαναδώσει ζωή» σε ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια που άγγιξε το 1 εκ. πωλήσεις το 1972. Το συγκεκριμένο σετ εσωρούχων αποτέλεσε την έμπνευση για το «Trellis Lace», μία μοντέρνα εκδοχή του σχεδίου, βασισμένο σε σύγχρονες τεχνικές κατασκευής που του προσδίδουν την απαραίτητη φρεσκάδα.

error: Content is protected !!