ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένας Σεπτέμβριος με γεύση παγωτό μέντα choco chips…

Κάθε μήνα η ελληνική εταιρία Kayak σας προτείνει μία γεύση παγωτού που θα σας ταξιδέψει στην απόλαυση και θα σας οδηγήσει στο να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διατροφικά μυστικά των παγωτών της…
Η Kayak προτείνει για το μήνα Σεπτέμβριο το παγωτό ΜΕΝΤΑ CHOCO CHIPS!

MINT CHOCO CHIPS

Η Kayak, πρωτοπόρος εταιρία στη δημιουργία gourmet, αγνού παγωτού, εμπνέεται για μία ακόμη φορά από τα φυσικά μυρωδικά και προτείνει τη νέα γεύση παγωτού “Μέντα με Choco Chips”.
Επιλέγοντας γευστικά μονοπάτια ευφάνταστα, «δένοντας» αρμονικά τη δημιουργικότητα με τη σιγουριά του κλασικού, η Kayak πετυχαίνει το απρόβλεπτο.
Η δροσερή μέντα με το ανάλαφρο άρωμα, σύμβολο ανακούφισης και ευχαρίστησης, κλείνει μέσα της κομμάτια τραγανής σοκολάτας, σε ένα συνδυασμό κρύου και πικάντικου που ερεθίζει τον ουρανίσκο.
Οι αλχημιστές της Kayak επιλέγοντας τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες δημιουργούν ένα μαγικό παγωτό, εμπνευσμένο από την ελληνική φύση που εσωκλείει αναζωογονητική φρεσκάδα, ευεργετικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτική δράση.

ok Kayak-Mint Choco Chips
Βρείτε τη γεύση του μήνα στο Kayak All Day Lounge Cafe στη Γλυφάδα, στις Kayak Boutiques στη Μύκονο και στο Costa Navarino και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

“Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις.
Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή.”
Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

error: Content is protected !!