ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tom Ford AW16 Seasonal Collection!

Η φιλοσοφία του Tom Ford Beauty είναι ότι τα cosmetics μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φωτίζουν, να σμιλεύουν και να δίνουν σχήμα στα χαρακτηριστικά, για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ισορροπίας και της συμμετρίας. Ο Tom Ford παρουσιάζει μια σειρά από νέα προϊόντα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή collection.

Tom Ford Lip Contour Duo

ok _01_LIP_CONTOUR_DUO-PUBLIC+DISPLAY
Το νέο Tom Ford Lip Contour Duo είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αποτελείται από δυο άκρες , η μια λεπτή και κομψή για να τονίζει το σχήμα των χειλιών και η άλλη για πλήρη κάλυψη. Όταν χρησιμοποιούνται και οι δυο άκρες το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη διάσταση στα χείλη και πιο ομοιόμορφο σχήμα. Δίνει ένα αισθησιακό ombre αποτέλεσμα.

Tom Ford Cream Color For Eyes

cover TF CREAM COLOR FOR EYES_BURNISHED CAVIAR
Ο Tom Ford πιστεύει ότι τα μάτια είναι το επίκεντρο του προσώπου και ότι ένα sexy βλέμμα μπορει να ολοκληρώσει ένα look. Παρουσιάζει μια πολυτελή κρεμώδη σκιά για τα μάτια. Αυτή η υγρή φόρμουλα, εμπλουτισμένη με λαμπερούς οπτικούς παράγοντες, αποτελεί το αξεσουάρ ενός έντονου βλέμματος. Απλώνεται σε ολόκληρο το βλέφαρο για ένα σπινθηροβόλο βλέμμα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει τολμηρά το βλέφαρο.

H νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ Tom Ford είναι εμπνευσμένη από την πασαρέλα, και θα βρίσκεται αποκλειστικά στο Attica Golden Hall από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

error: Content is protected !!