ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

So Many Events so Little Time!

Με τιμώμενο πρόσωπο τη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να υπηρετήσει στη σύγχρονη εποχή, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ οργάνωσαν δύο ξεχωριστές βιωματικές συζητήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με καλεσμένες οκτώ σπουδαίες κυρίες από τον χώρο του πολιτισμού, των ΜΜΕ, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής.
Στην φωτογραφία διακρίνονται οι Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Έλενα Ράπτη, Μαρία Σαμολαδά, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Βαγγέλης Ροδόπουλος

Η ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MICROSOFT, Πέγκυ Αντωνάκου, η Υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η Βουλευτής της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, μοιράστηκαν με τους φοιτητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ επιτεύγματα, προκλήσεις και ανατροπές με τις οποίες ήρθε η καθεμία αντιμέτωπη χάρη στις οποίες έχτισαν το δικό τους δρόμο προς την κορυφή.
Τις συζητήσεις συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Σία Κοσιώνη και Μαρία Σαμολαδά.
Στην φωτογραφία διακρίνονται οι Σία Κοσιώνη, Πέγκυ Αντωνάκου, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μαρία Χούκλη

Υπέρλαμπρη η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης παράστασης “Ζητείται Ψεύτης” το βράδυ της Παρασκευής με όλη την κοσμική Αθήνα να παρελαύνει από το Θέατρο Παλλάς.
Το κοινό καταχειροκρότησε τον Αλέξη Γεωργούλη που εξέπληξε στον θρυλικό ρόλο του Ψευτοθόδωρου, που κάνει «πλάτες» στον βουλευτή Φερέκη, που άψογα υποδύθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.
Στην φωτογραφία διακρίνονται οι Αποστολία Ζώη, Γιάννης Κεντ και Ναταλία Δραγούμη

Γιάννης Κεντ, Αλέξης Γεωργούλης

Κατερίνα Γκαγκάκη, Πάνος Κατσαρίδης, Βίκυ Βολιώτη, Σμαράγδα Καρύδη

Στο Nikkei Peruvian Resto Bar ο Πάνος Μυλωνάς γιόρτασε τα γενέθλια του με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, η Έλενα Γαλίφα, ο Στράτος Τζώρτζογλου κ.α. Το party είχε επιρροές από το φεστιβάλ “Burning Man” και το dress code της βραδιάς ήταν extravagant.
Στην φωτογραφία οι Γιώργος Φειδάς, Πάνος Μυλωνάς και η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

Έλενα Γαλίφα

Νάσος Κατσιαδράμης, Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου

Ολυμπία Χοψονίδου

error: Content is protected !!