ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sir Στέλιος Χατζηιωάννου: “Το St. Barts είναι οι Σπέτσες της Καραϊβικής”

Στις βεράντες του Ποσειδωνίου, λίγο πριν την μαγική εκείνη ώρα που ο ήλιος πάει να δύσει πίσω από τα πορτοκαλί και τα μωβ παιχνίδια της θάλασσας που απλώνεται σαν ολόχρυσο χαλί στον ορίζοντα μας, πραγματοποιήθηκε το cocktail, με αφορμή την τελετή αδελφοποίησης του Gustavia Yacht Club του St. Barts με τον Ναυτικό Όμιλο Σπετσών.

Με μία μία λιτή και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση των δύο αριστοκρατικών Ναυτικών Ομίλων

Η πρόσκληση του Commodore του Gustavia Yacht Club στο St. Barts, Sir Στέλιου Χατζηιωάννου που έστειλε στους εκλεκτούς καλεσμένους της τελετής αδελφοποίησης των δύο Ναυτικών Ομίλων

Follow me…

Με πενήντα μόλις -λόγω συνθηκών- καλεσμένους, εκλεκτά μέλη των δύο Ιστιοπλοϊκών Ομίλων, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, Commodore του Gustavia Yacht Club στο St. Barts και ο Βασίλης Ορλώφ, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, “ένωσαν” τα δύο νησιά που προτιμά η παγκόσμια crème de la crème, αδελφοποιόντας τους δύο Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους.

Βασίλης Ορλώφ, Αντώνης Βορδώνης, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

Τον γνωστό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο Sir Στέλιο Χατζηιωάννου, ο οποίος έχει λάβει από τη βασίλισσα Ελισάβετ τον τίτλο του Ιππότη, προλόγισε στην τελετή αδελφοποίησης ο Αντώνης Βορδώνης αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Poseidonion Grand Hotel.

Αντώνης Βορδώνης

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, γνωστός επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και Commodore του Gustavia Yacht Club στο St. Barts

Βασίλης Ορλώφ

Πέτρος Πετρακόπουλος, Παναγιώτης Μαθιός

Στον άκρως γοητευτικό αλλά και συγκινητικό λόγο του ο mister Εasy Jet -όπως είναι γνωστός στο παγκόσμιο γίγνεσθαι- τόνισε την αγάπη του για το St. Barts και τις Σπέτσες, τα δύο νησιά της καρδιάς του που του αρέσει να μοιράζει τον χρόνο του -τους χειμώνες του στο νησί της Καραϊβικής και τα καλοκαίρια του στο αριστοκρατικό νησί της Μπουμπουλίνας-, ενώ παρομοίωσε το St. Barts ως τις Σπέτσες της Καραϊβικής, από άποψη μεγέθους, ασφάλειας, και αισθητικής.

Πέτρος Πετρακόπουλος, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

“Λατρεύω από πάντα τις Σπέτσες. Λατρεύω το γεγονός πως είναι ένας απόλυτα ασφαλής προορισμός για τους εκλεκτούς παραθεριστές του, λατρεύω το άψογο service που προσφέρει στους επισκέπτες του, τα υπέροχα εστιατόρια και φυσικά ένα ξενοδοχείο τόσο αριστοκρατικό όπως το Ποσειδώνιο. Μοιάζει τόσο πολύ με το St. Barts από κάθε άποψη και προσκαλώ όλους όσους είστε σήμερα εδώ να το διαπιστώσετε και από μόνοι σας. Σχέδιο και όνειρο μου είναι να περνάω τους χειμώνες μου στο St. Barts και τα καλοκαίρια μου στις Σπέτσες, και η αδελφοποίηση των δύο Ναυτικών Ομίλων είναι μόνο η αφετηρία μίας σειράς ονείρων που θα πραγματοποιήσουμε για αυτούς” είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας που απέδειξε την αγάπη του για τις Σπέτσες τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο, μεταφέροντας τα γραφεία του στο αριστοκρατικό νησί του Αργοσαρωνικού, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, μιας και είναι το νησί που επέλεξε να βαφτίσει την κόρη του.

Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, Φαίη Μπέη

Λάρα Σταφυλοπάτη, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Mark Fischer

Pierangelo Tondina, Ursula Pilsak

Λάρα Σταφυλοπάτη, Νικόλας Κατσαρός, Mark Fischer

Ανταλλαγή των χαρακτηριστικών δώρων των δύο εκλεκτών και άκρως αριστοκρατικών Ναυτικών Ομίλων

Νικόλας Κατσαρός, Φαίη Μπέη

Αντώνης Βορδώνης, Βασίλης Ορλώφ

Αντώνης Βορδώνης, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

Φαίη Μπέη, Λάρα Σταφυλοπάτη, Tracy Ghori-Work

Η μικρή και σεμνή τελετή αδελφοποίησης των δύο Ναυτικών Ομίλων που τους ανοίγει τα πανιά στο παγκόσμιο yachting, ολοκληρώθηκε με cocktail party στις βεράντες του Palms, όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι, έβγαλαν ελάχιστα τις προστατευτικές μάσκες από τα πρόσωπα τους και μόνο για χάρη του φωτογραφικού φακού.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών Βασίλης Ορλώφ, ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Poseidonion Grand Hotel, Αντώνης Βορδώνης, η Φαίη Μπέη και η αντιδήμαρχος των Σπετσών Ευγενία Φραγκιά

Φωτογραφίες: Ηλίας Κοσίντας, Fay’s Control

error: Content is protected !!