ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Salt in my hair…

when you have too much blue, use red…

Οι ημέρες εδώ συνεχίζουν να κυλούν με πολύ αλάτι, ήλιο, αέρα που άλλοτε με ένα χάδι σού ψιθυρίζει στο αυτί πως ήρθε για να σε ανακουφίσει, και άλλες φορές για να σου υπενθυμίσει πως πρέπει να απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.
Κάνουμε τις ομορφότερες βόλτες της ζωής μας με το καΐκι που από “Fay B.” μετονομάστηκε -δικαιωματικά- σε “Ελμίνα”, κάθε μέρα και ένας διαφορετικός κόλπος, άλλος γνωστός και αγαπημένος, άλλος ανεξερεύνητος και μαγικός. Και υπάρχουν ημέρες, που επισκεπτόμαστε τα διπλανά νησιά με τα σμαραγδένια νερά, για να επιστρέψουμε στο Παλιό Λιμάνι με την δύση του ήλιου.


Δεν υπάρχει ρουτίνα, δεν υπάρχει έγνοια για τίποτε άλλο πέρα από το να ρουφήξουμε όσο περισσότερο γίνεται αυτές τις πολύτιμες τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Να τις πάρουμε μαζί μας τον χειμώνα.
Με πρόσωπα μονίμως χωρίς μακιγιάζ, με το άρωμα του ήλιου στα βαμβακερά μας καφτάνια, και μοναδική φροντίδα η ενυδάτωση της επιδερμίδας και η φροντίδα και προστασία των μαλλιών. Από τον ήλιο, από τον αγέρα και το αλάτι

25 χρόνια εξειδίκευσης στην προστασία και περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο. Ο απόλυτος συνδυασμός, σαμπουάν, μάσκα & spray για προστασία, αναδόμηση, θρέψη, στυλ και λάμψη στα μαλλιά. Ανακαλύψτε το πρόγραμμα Soleil της Kérastase που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα περιποίησης. Η Kérastase δημιούργησε μια προσωποποιημένη τελετουργία 3 Βημάτων: Λούσιμο, Περιποίηση και Διαμόρφωση με προσεκτικά σχεδιασμένες μεθόδους για όμορφα μαλλιά. Αυτά τα απλά βήματα συνιστούν μια περιποίηση μέσα στο κομμωτήριο, που δημιουργεί μια τελετουργία περιποίησης μαλλιών, την οποία η γυναίκα μπορεί να επαναλάβει στο σπίτι με τα προϊόντα Kérastase… Τα έχω πάντα μαζί μου για την καλύτερη ανηλιακή προστασία των μαλλιών μου!

Ανοίγω το lucky bag μου, βγάζω τα αγαπημένα μου Soleil της Kérastase, νοιώθω το χάδι τους στα μαλλιά μου…

H σειρά Soleil της Kérastase κάνει τα μαλλιά απαλά, λεία και μεταξένια προσφέροντάς τους φυσική λάμψη, έστω κι αν αυτά είναι εκτεθημένα όλο το καλοκαίρι στον ήλιο, την θάλασσα και τον αέρα του νησιού!

…Και ανεβάζω την στιγμή αυτή στο Instagram με hashtag #islandlife και λεζάντα: Είναι αυτή η ώρα που επιστρέφεις στο Παλιό Λιμάνι, με πρόσωπο γεμάτο ήλιο, μαλλιά όλο αλάτι και ψυχή χορτάτη Ελλάδα…

Καλή συνέχεια Αυγούστου…

error: Content is protected !!