ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

It’s Monday: Time to Sparkle & Shine (in Paros)!

“How many bracelets are too much?
Depends on how long your arms are!” -Iris Apfel

Καλή εβδομάδα! Η πιο πολυαναμενόμενη εβδομάδα όλης της χρονιάς, αυτή του Δεκαπενταύγουστου.
Δεκαπέντε ημέρες κιόλας στις Σπέτσες, και ενώ χθες λίγο πριν δύσει ο ήλιος πήγα με τις φίλες μου για shopping στα υπέροχα μαγαζάκια της Ντάπιας (θα σας τα πω), καθώς δοκίμαζα ένα συγκλονιστικό ζευγάρι σκουλαρίκια της Ιλεάνας Μακρή, το μυαλό μου ταξίδεψε λίγες εβδομάδες πριν, όταν έκανα μία άλλη υπέροχη βόλτα με τις φίλες μου, στα μαγαζιά της Νάουσας.
Και σκέφτηκα με μιας, πως παίζει (όπως λέει και η Ελμίνα) να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες Jewelry Designers by far, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τόσο όσον αφορά το Fine Handmade Jewelry όπως οι Οίκοι Lalaounis και Zolotas, όσον αφορά τις σπάνιες και μοναδικές πέτρες όπως ο Οίκος Danelian, αλλά και όσον αφορά τη νέα γενιά σχεδιαστών που ξεχωρίζουν με την δημιουργικότητα και τις εμπνεύσεις τους, όπως η  Katerina Ioannidis, η Polina Sapouna- Ellis, η Ileana Makri, η Sophia Kokosalaki, η Valia Plaini, η Elena Kitta, η Marlen HT και κάποιοι υπερταλαντούχοι ακόμα.
Σχεδιαστές, που φιλοξενεί η κομψή boutique της Ζίνας Φραγκή στην Νάουσα και κατά τις φίλες μου, ήταν από τα πρώτα musts που έπρεπε να επισκεφθώ με την άφιξη μου στην Πάρο. Και είχαν απόλυτο δίκιο.


Και σας συνιστώ και σε εσάς ανεπιφύλακτα, όσοι (το ξέρω, πολλοί!) βρίσκεστε στην Πάρο, να πάτε οπωσδήποτε, και να αφήσετε την ίδια την οικοδέσποινα του Zina Fragi Designer Jewellery, να σας ξεναγήσει στις μοναδικές συλλογές της και να την εμπιστευθείτε τυφλά στο τι θα επιλέξει η ίδια για εσάς.
Απόφοιτη της Αρχιτεκτονικής, με την σπάνια εμπειρία της πάνω στον χώρο -διαθέτει μία από τις καλύτερες boutique της Γλυφάδας που εμπιστεύεται τυφλά το απαιτητικό κοινό της- και με μία ιδιαίτερη αισθητική που δυστυχώς όλο και σπανίζει, η Ζίνα διαθέτει το ένστικτο που της επιτρέπει να επιλέγει τα καλύτερα από τους καλύτερους, ώστε να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνατε τόσο καιρό και αδυνατούσατε να βρείτε.
Παράλληλα, στο χώρο φιλοξενούνται τα μεταξωτά μαντήλια Grecian Chic της -λατρεμένης- σχεδιάστριας Elena Zournatzi, οι τσάντες και τα καπέλα Blanc από την Konstantinia Vafeiadou, καθώς και οι πρωτότυπες τσάντες NeoLove από neoprene από την Anastasia Gerali.

Follow me…


Καλό Δεκαπενταύγουστο και καλή συνέχεια Αυγούστου! xxx

Zina Fragi:
Cyclades Boutique, Naoussa, 84401 Paros Island, Tel. +30 22840 55473, www.zinafragi.gr

Zina Gragi: 

Dimarchou Aggelou Metaxa 33
Glyfáda, Greece, Call 21 0898 5039
error: Content is protected !!