ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#RunForNektarios!!!

Και μέσα στα εκατοντάδες mail που λαμβάνω καθημερινά, ένα ιδιαίτερο, ένα εντελώς ξεχωριστό. Ένα mail που έχει την δύναμη να σε κάνει να παρατήσεις στην στιγμή οτιδήποτε ασχολείσαι, μιας και ξαφνικά σαν όλα να μοιάζουν τόσο ασήμαντα και μικρά.

Λοιπόν, ο Νεκτάριος είναι 3 ετών και είναι αγωνιστής…
Από την γέννησή του παλεύει καθημερινά, καθώς πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης.
Η οικογένεια και οι φίλοι του μικρού Νεκτάριου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Όμιλου Στίβου Πολυγύρου «ΟΞΥΘΕΜΙΣ» και του Α.Ο.Κ. Νέου Μαρμαρά οργανώνουν στις 24 Μαΐου στην Σιθωνία Χαλκιδικής το #runforNektarios, έναν αγώνα σε διαφορετικές διαδρομές. Όλα τα έσοδα από τις εγγραφές θα διατεθούν για την υποστήριξη του Νεκτάριου.

Το Sithonia Mini Marathon // Run For Nektarios, είναι ένας μίνι μαραθώνιος δρόμου που έρχεται για να ενισχύσει την μάχη του 3 ετών Νεκτάριου, ο οποίος από την γέννησή του παλεύει καθημερινά, καθώς πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης.

Το σύνολο των εσόδων της δράσης θα διατεθεί για την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού για την ομαλή ανάπτυξή του, εξοπλισμού που είναι αναγκαίος για τα στάδια της εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας του.

Λοιπόν τι λες, θα υποστηρίξουμε τον Νεκτάριο?
Μπες εδώ για να γραφτείς στον ξεχωριστό αυτό Μαραθώνιο!

ΥΓ. Το συγκεκριμένο mail το έλαβα από την ομάδα της Outstand Communications, την οποία ευχαριστώ για την πρωτοβουλία. 

error: Content is protected !!