ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα “ακριβό” δώρο από εσένα για εσένα με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, και σε καμία περίπτωση η μεταξύ μας σχέση, η οποία χτίζεται -ή έχει χτιστεί- πολλά χρόνια τώρα, και σίγουρα δεν είναι τυχαία η μεταξύ μας εμπιστοσύνη, η οποία δεν έχει προδωθεί ποτέ. Και φυσικά, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως ως επί το πλείστον έχουμε τα ίδια θέλω, το ίδιο γούστο, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, μοιραζόμαστε την ίδια αισθητική, έχουμε τις ίδιες ανάγκες. Γεγονός που μου επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά η Νατάσα Μπρεζάτη στο πρόσφατο ραντεβού που είχα κλείσει στο New Laser, για να μου κάνει, Skin Rejuvenation.

Για την νούμερο 1 μη-επεμβατική θεραπεία στην Αμερική για ένα φυσικά υγιές δέρμα την Laser Skin Rejuvenation, σας έχω μιλήσει πολλές φορές μιας και πρόκειται για θεραπεία που σχεδιάστηκε για να αναστρέψει, να βελτιώσει, ακόμα και να σβήσει τα σημάδια κούρασης και γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα. Πρόκειται για το κοινό μυστικό των “It” girls μιας και συγκαταλέγεται στις επονομαζόμενες lunch-break procedures, δηλαδή «διαδικασίες κατά την ώρα του διαλείμματος», επειδή δεν απαιτούν πολύ χρόνο, αλλά ούτε και χρόνο αποκατάστασης, αφού αμέσως μετά μπορούμε να συνεχίσουμε (ομορφότερες) τις υποχρεώσεις μας.

Ναι, το ξέρετε πως πρόκειται για το πιο αγαπημένο μου beauty treatment από όλα τα beauty treatments που κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει, και τελικά, είναι και δικό σας αγαπημένο, μιας και το δώρο που κάναμε με την Νατάσα με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για τους αναγνώστες του Fay’s Control που αφορούσε την συγκεκριμένη θεραπεία, ακόμη και τώρα, παίρνετε τηλέφωνο και ρωτάτε αν ισχύει.

Φυσικά και ξέρετε που ήρθα. Έχετε έρθει στον ίδιο προορισμό και εσείς. Στο New Laser της Νατάσας Μπρεζάτη, σε μία καταπράσινη αγκαλιά των βορίων προαστίων.

Ήταν να μην μου δώσει πάτημα. “Ισχύει?” την ρώτησα γελώντας, φυσικά χαρούμενη για την τόσο άμεση και ενθουσιασμένη ανταπόκριση στη συγκεκριμένη προσφορά. Την -επίσης χαρούμενη- απάντηση την μαντεύετε, έτσι?

Όσο κουρασμένη κι αν έρχομαι, όταν φεύγω η επιδερμίδα μου είναι πάντα ξεκούραστη και λαμπερή!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Κυριακή 8 Μαρτίου, ας κάνουμε ένα “ακριβό” δώρο στον εαυτό μας, ας κάνουμε το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας!

Η Laser Skin Rejuvenation είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης. Ειδικά μήκη κύματος φωτός επικεντρώνονται επιλεκτικά στα σημεία δημιουργίας των βλαβών χωρίς να καταστρέφουν τον περιβάλλοντα υγιή ιστό… Ευτυχώς, η θεραπεία Skin rejuvenation, παρόλα αυτά, είναι ικανοποιητικά οικονομική! Η θεραπεία Skin Rejuvenation με τα εξελιγμένα μηχανήματα του New Laser Natassa Brezati, μας παρέχει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε λείο, φωτεινό και σφριγηλό δέρμα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Ενδείκνυται κυρίως για τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών και παρέχει πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους ωθούνται να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Η Θεραπεία όχι μόνο είναι συγκλονιστική, αλλά παράλληλα η Νατάσα μου προσφέρει και μία ολόδροση μάσκα για τα μάτια!

Πάρτε τηλέφωνο έως την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο New Laser21 0805 0877 & 6974920950, πείτε στην Νατάσα πως είστε αναγνώστρια του Fay’s Control, και κλείστε ραντεβού για να κάνετε το δικό σας Skin Rejuvenation και την μαγική μάσκα ματιών, στην αποκλειστικά για εσάς τιμή των 100 ευρώ!

Η θεραπεία skin rejuvenation με τα εξελιγμένα μηχανήματα του New Laser Natassa Brezati, μας παρέχει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε λείο, φωτεινό και σφριγηλό δέρμα σε λίγες μόνο συνεδρίες.
Ενδείκνυται κυρίως για τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών και παρέχει πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους ωθούνται να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η επιδερμίδα εμφανίζεται ορατά πιο λαμπερή, φωτεινή και νεανική, αποτέλεσμα που εντείνεται ύστερα από λίγες ακόμα θεραπείες που ακολουθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι τόσο απτά, ώστε πολλές πελάτισσες μας μεταφέρουν ότι ο περίγυρός τους δεν πιστεύει ότι δεν έχουν καταφύγει σε πιο εμεβατικές μεθόδους!
Η θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη, δε δημιουργεί κανέναν ερεθισμό και μας επιτρέπει να επιστρέψουμε αμέσως στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Πάρε από σήμερα τηλέφωνο, γιατί η συγκεκριμένη προσφορά διαρκεί έως την Κυριακή που μας έρχεται, και ενδέχεται να δυσκολευτείς να βρεις ραντεβού!

Girl power all day everyday!

error: Content is protected !!