ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A smile is the prettiest thing you can wear!

Αν υπήρχε κατηγορία στο google analytics για το τι αφορούν τα περισσότερα κολακευτικά μηνύματα που μου στέλνετε στο Fay’s Control, την πρώτη θέση με διαφορά θα κατείχαν αυτά που μου στέλνετε για το χαμόγελο μου. Άλλες λαμβάνουν χιλιάδες υπέροχα μηνύματα για τα μαλλιά τους, για το στιλ ή για το σώμα τους, ενδεχομένως για τα μάτια ή για την επιδερμίδα τους, ε, τα δικά μου μηνύματα, στην εντυπωσιακή πλειοψηφία τους, αφορούν το χαμόγελο μου. Βοηθάει βέβαια και το γεγονός πως είμαι κατεξοχήν αισιόδοξη, πως προσπαθώ να απέχω από στρυφνές καταστάσεις ή να αναλώνομαι αναμοχλεύοντας κακώς κείμενα, αυτή είναι η δική μου στάση ζωής, το δικό μου όπλο ενάντια στις δυσκολίες. Ένα χαμόγελο. Αληθινό. Συνήθως γενναιόδωρο. Από αυτά τα χαμόγελα που βγαίνουν αβίαστα, από την καρδιά. Από αυτά που όταν τα χαρίζεις, κοιτάς τον άλλον στα μάτια. Και τον παρασύρεις στον δικό σου ρυθμό, στις δικές σου διαθέσεις. Έστω κι αν έρθει έτοιμος ο άλλος να σου εναποθέσει όλη την αρνητική του ενέργεια, το χαμόγελο σου τον αφοπλίζει σε τέτοιο βαθμό, που δεν αντέχει την δύναμη του, και υπαναχωρεί.
Ένα τέτοιο χαμόγελο δεν μπορεί να μην είναι όμορφο.
Αρκεί να το φροντίζεις. Με καλή ενέργεια, και με καλό οδοντίατρο. Σας το είχα υποσχεθεί λοιπόν πως θα πάμε και στον οδοντίατρο μαζί, και αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη μου στο Athens North Clinic.


Follow me…

Όσοι γνωρίζετε και έχετε επισκεφθεί ήδη την εντυπωσιακή κλινική της ιατρικής αισθητικής προσώπου-στόματος-σώματος, δίπλα στον ΑΝΤ1, στην καρδιά του οικονομικού κέντρου στο Μαρούσι, δεν μπορεί να μην έχετε εντυπωσιαστεί από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των 600τετραγωνικών! To πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο νου όταν μπαίνεις στο Athens North Clinic είναι οι αντίστοιχες κλινικές του Los Angeles που βλέπουμε στο Netflix στις σειρές του οποίου, όλοι οι  rich & famous mega stars του πλανήτη επισκέπτονται και εμπιστεύονται, για την ομορφιά τους.

Ψέματα. Αυτή την αίσθηση την έχεις πριν καν περάσεις την κομψή πόρτα της κλινικής, από τον ευγενέστατο άνθρωπο του valet parking που παραλαμβάνει το αυτοκίνητο σου, για να στο επιστρέψει με αναμμένη την μηχανή, μόλις έχεις τελειώσει πλέον την επίσκεψη σου. Συγκλονιστικό service, όχι αστεία, ιδίως αν γνωρίζεις την κίνηση της περιοχής, αν σου έχουν πάρει τις πινακίδες επειδή δεν βρίσκεις parking ή αν έχεις αλλάξει γιατρό απλά και μόνο επειδή πρέπει να σπαταλήσεις πολύ από τον χρόνο σου για να προσεγγίσεις το ιατρείο του.

Η δεύτερη αίσθηση -που μετατρέπεται γρήγορα σε γνώση- είναι πως στο Athens North Clinic, εφαρμόζονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και τους κορυφαίους γιατρούς σκοπό έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.


To make a long story short, για έναν καθαρισμό στα δόντια έρχεσαι και βλέποντας τους άπλετους ολόλευκους και LA chic χώρους που απλώνονται τα ιατρεία θέλεις να κάνεις και botox, και skin boosters, και νήματα και μεσοθεραπεία, όλα θέλεις να τα κάνεις, αλλά είσαι εγκρατής, θυμάσαι τον λόγο που ήρθες, να κάνει η χειρουργός οδοντίατρος Αγγελική Δαλακούρα τον καθιερωμένο έλεγχο στα δόντια σου, οπότε αφήνεις τα όνειρα σου για όλες τις υπερσύγχρονες θεραπείες που προσφέρει το Athens North Clinic για άλλη φορά, και επικεντρώνεσαι στο ολόλευκο χαμόγελο σου.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ποτέ προβλήματα με το σχήμα ή το μέγεθος των δοντιών μου, όμως πάντα έδινα μεγάλη σημασία στην υγεία και στο χρώμα τους, τα οποία φροντίζω με τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο μου.

Έχετε κενά ανάμεσα στα δόντια? Είναι πιο μεγάλα από όσο θα θέλατε ή πιο πεταχτά? Θέλετε να αλλάξετε το σχήμα και το μέγεθος των δοντιών, να καλύψετε δυσχρωμίες, μικρορωγμές και κατάγματα και να διορθώσετε αισθητικά κλίσεις και στροφές? Τότε το lifting δοντιών είναι η λύση!
Η διαδικασία ολοκληρώνεται στην Athens North Clinic από εξειδικευμένο οδοντίατρο σε μια μόνο επίσκεψη διάρκειας 1,5 έως 2 ωρών για την κάθε γνάθο.
Είναι η εναλλακτική θεραπεία όταν κάποιος δεν θέλει να κάνει ορθοδοντική θεραπεία, αλλά επιθυμεί λευκά και ίσια δόντια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτείται αναισθησία αφού δεν τροχίζεται το σμάλτο των δοντιών και επιτυγχάνεται με την εφαρμογή υψηλής αισθητικής ρητινών (composite).
Αφορά τα δόντια της λεγόμενης αισθητικής ζώνης, δηλαδή τα δόντια που φαίνονται όταν κάποιος χαμογελάει, και είναι μια εξαιρετική πρόταση για όσους και όσες επιθυμούν ένα τέλειο χαμόγελο!

Αν πάλι αυτό που ονειρεύεστε είναι η λεύκανση, μπορεί στην Athens North Clinic να το επιτύχει με τους πλέον εξελιγμένους και ασφαλείς τρόπους.
“Η λεύκανση θεωρείται ιατρική πράξη και πραγματοποιείται μόνο κατόπιν εξέτασης και έγκρισης από εξειδικευμένο οδοντίατρο με εγγυημένο αποτέλεσμα. Είναι ιδιαίτερα ενδεδειγμένη μέθοδος αισθητικής αποκατάστασης σε περιπτώσεις όπως χρώσεις από τροφές, ροφήματα, νικοτίνη και φυσικά, σε κίτρινα δόντια απο την φύση τους” μου εξηγεί η Αγγελική Δαλακούρα και συνεχίζει “Η κλινική μας διαθέτει την πλέον σύγχρονη μέθοδο λεύκανσης με συσκευή laser τελευταίας τεχνολογίας όπου η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο και σε 1,5ώρα -καθώς προηγείται καθαρισμός-στίλβωση- έχετε το λευκό χρώμα δοντιών που επιθυμείτε” ολοκληρώνει όσο δουλεύει στα δόντια μου υπό τον ήχο μίας υπέροχης κλασικής μουσικής. “Εναλλακτική μέθοδος είναι οι νάρθηκες λεύκανσης, τα γνωστά μασελάκια, που είναι εξατομικευμένα και εφαρμόζουνε με απόλυτη ακρίβεια στα δόντια σας κατά την διάρκεια της νύχτας για 10-15 ημέρες με την εφαρμογή ειδικού λευκαντικού παράγοντα”, μου τονίζει καθώς ολοκληρώνει τις εργασίες στο δικό μου στόμα, και μου ανανεώνει το ραντεβού μας για έξι μήνες από σήμερα, για τον τακτικό έλεγχο που θα μου επιτρέπει να απολαμβάνω τα υπέροχα μηνύματα σας, που αφορούν το όμορφο χαμόγελο μου!


Αγαπημένες μου, υγιή δόντια ίσον ομορφιά, αίσθηση καθαριότητας και νεότητας, οπότε αν θέλετε να απολαμβάνετε το χαμόγελο σας, όπως το απολαμβάνω εγώ, δεν έχετε παρά να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, εδώ! Η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική από ό,τι φαντάζεστε!
Ιδίως για τους αναγνώστες του Fay’s Control, για τους οποίους εξασφάλισα μία ειδική έκπτωση, ακριβώς ίδια με την δικιά μου!

It’s good to know: Η Αγγελική Δαλακούρα είναι χειρουργός οδοντίατρος, κάτοχος του μετεκπαιδευτικού προγράμματος της κλινικής της Διαγνωστικής κ Ακτινολογίας στόματος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την ακτινοδιάγνωση, ακτινοπροστασία και ακτινοτεχνική. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1999 με βαθμό λίαν καλώς. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2000 με ειδίκευση στην αισθητική στόματος κ προσώπου και ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου καθημερινά με πολλή αγάπη κ θέληση προσφοράς στον άνθρωπο. Παρακολουθεί πολλά συνέδρια κ σεμινάρια κάθε χρόνο κι ενημερώνεται για τις εξελίξεις της οδοντιατρικής. Οραματίστηκε την Athens North Clinic και το Νοέμβριο του 2018 αυτό τ’ όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Always find a reason to smile!!!

error: Content is protected !!