ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Είσαι στο Κολωνάκι και χάλασε το κινητό σου? Σου έχω λύση!

“Καλύτερα να χτυπήσω το χέρι μου, παρά το κινητό μου!” Πόσες φορές δεν το έχουμε πει, ή τουλάχιστον το έχουμε σκεφτεί, ιδίως φορές που το χρειαζόμαστε περισσότερο … και από το ίδιο μας το χέρι. Nightmare: Ετοιμάζεσαι για ένα σοβαρό ραντεβού, στο κινητό σου τηλέφωνο πλέον βρίσκεται σχεδόν όλη σου η ζωή, και λίγο πριν μπεις στην “Βιβλιοθήκη” για το εν λόγω ραντεβού, αυτό πέφτει και σπάει. Το κινητό, όχι το χέρι. Μιλάμε για ολική καταστροφή… Όχι πια, μιας και το THEFIXERS άνοιξε και στο Κολωνάκι!

Η πιο εξειδικευμένη ομάδα σε θέματα τεχνολογίας βρίσκεται στους THEFIXERS, σε πέντε κεντρικά σημεία στην Αθήνα αλλά και στην πόρτα μας, για να αντιμετωπίσει άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά κάθε τεχνικό πρόβλημα των ηλεκτρονικών συσκευών μας. Με την πιο σύγχρονη προσέγγιση στην τεχνολογία του σήμερα, η ομάδα των THEFIXERS εγγυάται ότι #όλαφτιάχνονται.


Κάθε κατάστημα και ένα ξεχωριστό εργαστήριο τεχνολογίας, με κορυφαίους τεχνικούς που ειδικεύονται στην επισκευή και στο service iPhone, smartphone, Laptop, MacBook, iMac, Tablet και PC. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό βρίσκεται εκεί για να προτείνει άμεσα λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας εγγύηση καλής λειτουργίας εφόρου ζωής.
Ο διαγνωστικός έλεγχος γίνεται εντελώς δωρεάν, η αντιμετώπιση των περισσότερων βλαβών πραγματοποιείται επιτόπου, σε ανοικτά υπερσύγχρονα Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, και με αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.
Ακόμη κι αν όλα λειτουργούν ρολόι, μία επίσκεψη στα καταστήματα THEFIXERS αξίζει, για να ανανεώσουμε εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος την αγαπημένη μας ηλεκτρονική συσκευή. Και επειδή στους THEFIXERS υπόσχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση, μπορούμε να βρούμε μία τεράστια συλλογή από αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, φορτιστές, power bank κ.α.) για κάθε ανάγκη και στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα.

Σου έφτιαξα τη μέρα?

TheFixers @ Νέα Ερυθραία: Κηφισίας 373, τηλ: 2106254699
TheFixers @ Αθήνα: Σταδίου 10, Σύνταγμα, τηλ: 2103215564-5
TheFixers @ Χολαργός: Μεσογείων 216, τηλ: 2106560011
TheFixers @ THE MALL ATHENS, Μαρούσι: Ανδρέα Παπανδρέου 35, τηλ: 2106106028
TheFixers @ Κολωνάκι: Πατριάρχου Ιωακείμ 8, τηλ: 2107234652

error: Content is protected !!