ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Rotate: The Art of “Looking Sideways”…

Δημιουργικότητα” είναι η δύναμη της σύνδεσης των φαινομενικά ασύνδετων πραγμάτων” 

To νέο brand ROTATE, κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ελληνική αγορά με μια σειρά από μοναδικά σχεδιασμένα design objects για την καθημερινότητα μας στο σπίτι, στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο αλλά και στο γραφείο.

ROTATE 2ok

ROTATE σημαίνει περιστροφή, η αλλιώς για εμάς, η ικανότητα του να «δεις» τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Εκεί βρίσκεται το μυστικό της δημιουργικής ομάδας πίσω από το brand. Οι Ειρήνη Βεργίτση, Αλέξανδρος Στάικος και Ειρήνη Καλογιαννίδη με την εμπειρία τους στον χώρο της Τέχνης και των Υφασμάτων, δίνουν νέα πνοή στα απλά αντικείμενα.

ROTATE 3ok

Με αφετηρία τα περίπλοκα μοτίβα και οι αφηρημένες γραμμές από τους πίνακες της Ε. Βεργίτση, το ROTATE εφαρμόζει και επεξεργάζεται λεπτομερώς σε υλικά όπως πορσελάνη, ύφασμα και plexiglass μεταξύ άλλων. Από κούπες, τασάκια και videpoche μέχρι σουπλά, σουβέρ, πετσέτες μπάνιου, αρωματικά μαξιλαράκια και ταπετσαρίες, η πρώτη συλλογή του ROTATE έχει σκοπό να κάνει την Τέχνη προσιτή σε όλους μας αλλά κυρίως να την ανάδειξη μέσα από την απλότητα του στυλ!

ROTATE 5ok

Αλλωστε «δεν έχει σημασία το τι κοιτάει κανείς αλλά το τι βλέπει» (H.D.Thoreau).

ROTATE 6ok

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Rotate μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

ROTATE | KREATIONS, 14 OMIROU STR. NEO PSYCHIKO / (+30) 210 81 36 319 | WWW.ROTATEDESIGNS.COM

error: Content is protected !!