ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Pop Up Project-Christmas at the Museum: Cheers!!!

Ο οίκος Gancia, με έτος ίδρυσης το 1850 από τον Carlo Gancia, ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου Ιταλικού αφρώδη οίνου, πριν καν συσταθεί το μοντέρνο Ιταλικό κράτος.

Οι αμπελώνες της Gancia βρίσκονται στην καρδιά της περιοχής του Piemonte και έχουν έκταση 2.000 εκταρίων.

Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες και προσεκτικότερες τεχνικές τρύγου, σε συνδυασμό με τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το εξαιρετικό υπέδαφος της περιοχής, τα προϊόντα Gancia ξεχωρίζουν για την ανώτερη ποιότητά τους και την γνήσια Ιταλική τους φινέτσα.

Αριθμεί μία πλήρη γκάμα από αφρώδεις οίνους που ακολουθούν τις μεθόδους παραγωγής “Metodo Classico” και “Metodo Charmat”.

Ο οίκος Gancia ήταν ο επίσημος προμηθευτής οίνων της Αυλής, κατά την δυναστεία των Savoy-Carignano στα τέλη του 19ου αιώνα.

Τα ιστορικά υπόγεια Κελάρια του Οίκου Gancia αποκαλούμενα και ως “Underground Cathedrals”, κέρδισαν αυτό το όνομα, λόγω της μοναδικής αρχιτεκτονικής τους.

mosca1a
Είναι σκαμμένα σε ηφαιστειακό υπέδαφος για την διατήρηση μίας μόνιμα σταθερής θερμοκρασίας 12-14°C, ώστε ο οίνος να ωριμάσει κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

mosca2

H Unesco, για μοναδικότητά τους, προέβη στον χαρακτηρισμό τους ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς

mosca3

mosca4

Και ναι, ο Οίκος Gancia επέλεξε για εμάς και για το Pop Up Project: Christmas at the Museum, ένα από τα πιο εκλεκτά κρασιά του, το Moscato Rose, για να συνοδέψει τις ευχές μας στο μεγάλο πάρτι μας, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

mosca6

Διαλεχτά σταφύλια από επιλεγμένες “Vino Spumante” περιοχές και παραγμένο με την “Metodo Charmat”. Αλκοολικοί βαθμοί: 11.5ο. To Moscato Rose διαθέτει φωτεινό βερυκοκί χρώμα, ενώ το ποτήρι κατακλύζεται από συνεχείς φινετσάτες φυσαλίδες. Εκρηκτικά αρώματα λουλουδιών όπως τριαντάφυλλο ακολουθούμενα από έντονες φρουτώδεις νύξεις όπως φράουλα και κεράσι.

mosca7

Γλυκιά αρμονική γεύση με αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων που προσφέρουν μία υπέροχη αρωματική επίγευση, καθώς και ισορροπημένη οξύτητα.
Συνδυάζεται υπέροχα με φρουτοσαλάτες, ελαφριά γλυκά ή απολαμβάνεται σκέτο ως απεριτίφ. Σερβίρεται παγωμένο στους 8οC – 10οC.

mosca8

Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, να σηκώσουμε όλοι ψηλά τα ποτήρια μας, και να ευχηθούμε τα καλύτερα για αυτά τα Χριστούγεννα!

ganNEQ

Cheers! xxx

error: Content is protected !!