ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Ελληνικά χειροποίητα ξύλινα γυαλιά “Eugène”, στο The Pop Up Project!

Μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε από έναν νέο επιχειρηματία για νέους -ή που αισθάνονται νέοι- ανθρώπους. Συνδυάζοντας τα πλέον υψηλά standards ποιότητας με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, εισάγει ένα καινούριο στυλ για τη κάθε στιγμή της ημέρας, προσδίδοντας ένα καινούργιο βλέμμα για την ζωή.

Σχεδιασμένα στην Ελλάδα με πηγή έμπνευσης και δημιουργίας το ξύλο, με πρώτες ύλες πολύ προσεκτικά επιλεγμένες από ειδικές καλλιέργειες που ανανεώνονται για να μη καταστρέφεται το φυσικό περιβάλλον. Στην συνέχεια, τόσο η κατασκευή των ξύλινων γυαλιών όσο και των ξύλινων οδοντοβουρτσών και ξύλινων παπιγιόν, εμπιστεύεται στα έμπειρα χέρια δεξιοτεχνών τεχνιτών. Γι’ αυτό σε πολύ σύντομο διάστημα τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου “Eugène” κατέκτησαν την Ελληνική αγορά με μια εντυπωσιακή παρουσία σε περισσότερα από 100 καταστήματα σε 40 πόλεις της Ελλάδας, προσδιορίζοντας την έννοια του στυλ στην ανδρική και την γυναικεία μόδα.

xili2

xili3

Ταυτόχρονα, με την ίδια ενθουσιώδη αποδοχή, έχουν έντονη εξαγωγική παρουσία στη Κύπρο, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στο Λίβανο, στο Μαϊάμι (Φλόριντα, Η.Π.Α.) καθώς και σε άλλες χώρες που προστίθενται διαρκώς.

xili4

Την Συλλογή Eugene μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!