ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Rainy days are made for online shopping!

#ΜένουμεΣπίτι, έξω βρέχει, και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τον δικό μας ήλιο. Σε προσωπικό επίπεδο, το καλό με την όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, είναι πως ξεκίνησα μία νέα συνήθεια, αυτή του να περπατάω κάθε ημέρα για τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Το καθημερινό μου περπάτημα, σε συνδυασμό με άλλη μία νέα μου ρουτίνα, το να ξεκινάω την ημέρα μου με ένα ποτήρι ζεστό νερό, δύο φέτες λεμόνι και φρέσκο τζίντζερ ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μου, ενώ θωρακίζω τον οργανισμό μου και το ανοσοποιητικό μου σύστημα.
Όλα αυτά τα υπέροχα, έως προχθές. Που ξεκίνησε μία βροχή η οποία ακόμα να κοπάσει, και που ματαίωσε το περπάτημα μου, το οποίο αντικαταστάθηκε με …e-shopping! Το οποίο με την σειρά του, μπορεί να μην βοηθάει στην θωράκιση του οργανισμού, αλλά είναι επιστημονικώς επιβεβαιωμένο πως πρόκειται για το καλύτερο αγχολυτικό του κόσμου, right?
Πόσω μάλλον όταν μπήκα στο ArmoniaCraft και βρήκα το Necklace “Helios, από την συλλογή Κάρπαθος!

Είχα αγοράσει τα σκουλαρίκια “Ήλιος”, λίγο πριν τα Χριστούγεννα (δες τα εδώ) και όταν έκανα την απολαυστική μου “βόλτα” στο eshop του ArmoniaCraft, και έπεσα πάνω στο αντίστοιχο κολιέ, έκανα αμέσως την “Add to Cart” κίνηση!

Ο χρυσαφένιος ελληνικός ήλιος δίνει τη λάμψη του μέσα από το μενταγιόν και τα σκουλαρίκια που δημιουργήθηκαν ως έμπνευση από το φως της Καρπάθου. Μπορούμε να το βρούμε σε τρία μεγέθη για να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο.

ΥΓ. Στην επόμενη βροχή θα αγοράσω αυτά! Έως τότε περιμένω τον ομορφότερο Ήλιο του κόσμου, αυτόν της Ελλάδας!

Rainy days are made for online shopping!

error: Content is protected !!