Στη Ρωσία με την λάμψη του χρυσαφένιου ελληνικού ήλιου!

09/01/2020 • GET

Μετά από όλα αυτά τα insta stories αλλά και τα δύο editorials για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μου στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη δέχθηκα αμέτρητα -ειλικρινά άπειρα- μηνύματα σας, γεγονός που πάντα με γεμίζει χαρά. Όχι μόνο εμένα, όποιος διαθέτει ένα πραγματικό lifestyle Μέσο που έχει νόημα ύπαρξης και που μοιράζεται εικόνες, εμπειρίες, γεύσεις, αρώματα και διαδρομές, Τέχνη και ταξίδια, ξεχωριστές ιστορίες και στιγμές που αξίζει να ειπωθούν, αυτά τα μηνύματα είναι η μεγαλύτερη χαρά, η κοινή παιδεία και αισθητική του editor με τον αναγνώστη αποτελεί την απόλυτη επιτυχία της μεταξύ μας επικοινωνίας.
Τα περισσότερα από τα μηνύματα σας -φυσικά- αφορούσαν το ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργάζομαι -σας απάντησα στον καθένα ξεχωριστά-, για τον τρόπο που σχεδίασα το συγκεκριμένο ταξίδι -παρέα με τον Νικόλα-, για τις επιλογές μου και για το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκα μαζί σας.
Κάποια από αυτά, αφορούσαν το άρωμα μου -το Rolling in Love του Kilian-, την τσάντα που κρατούσα -κάθε μέρα την cross bag της ThemisZ και κάθε βράδυ το pouch της Callista-, για το βελούδινο κουστούμι που επέλεξα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Ritz –MatFashion– αλλά και για τα κοσμήματα μου, με έμφαση στα χρυσά σκουλαρίκια Ήλιους, που φορούσα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του οκταήμερου αυτού ταξιδιού. Ναι, αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια άξιζε το δικό του αποκλειστικό post!
Ένα ζευγάρι από την Συλλογή “Κάρπαθος” του Ελληνικού brand Armonia Craft, για το οποίο σας έχω μιλήσει πάλι πρόσφατα, με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια το φορούσα σχεδόν συνέχεια, μιας και ο χρυσαφένιος Ελληνικός Ήλιος μου χάριζε λάμψη και με γέμιζε θετική ενέργεια!

Ο χρυσαφένιος ελληνικός ήλιος δίνει τη λάμψη του μέσα από τα σκουλαρίκια και το μενταγιόν που δημιουργήθηκαν ως έμπνευση από το φως της Καρπάθου. Σε τρία μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Ακριβώς τα ίδια μεγέθη θα βρείτε και σε μενταγιόν. το οποίο σκοπεύω να είναι η αμέσως επόμενη αγορά μου!

Στο Hermitage με την Ελμίνα!

Μιας που τα μηνύματα σας ήταν πολλά, και είμαι σίγουρη πως θέλετε να τα αποκτήσετε, μπείτε εδώ για να τα παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα! Είναι ελαφριά, διαθέτουν όλη την ελληνική κομψότητα, φοριούνται πρωί και βράδυ, αλλά και τόσο τον χειμώνα όσο το καλοκαίρι!

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όσο και εγώ! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons