ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Προστατευτικές Μάσκες: Υφασμάτινες Vs μίας Χρήσης!

Ποιες είναι καλύτερες; Οι γνώμες διίστανται και σε CoronaVirusTimes δεν είμαι εγώ η ειδικός να δώσω εμπεριστατωμένη και επιστημονική απάντηση. Το ένστικτο μου λέει πως αν έχουμε την δυνατότητα να την πλένουμε κάθε φορά πριν την χρήση, είναι σαφώς καλύτερη μία μάσκα από 100% καλό βαμβάκι. Επίσης, μετά από τόσες ημέρες που παρακαλούσα γονυπετής στο Φαρμακείο για Μάσκες μίας χρήσης, για να παίρνω μονίμως την απάντηση “Out of stock, σε πέντε-δέκα ημέρες περιμένουμε…”, η δική μου, ολοδική μου βαμβακερή μάσκα, μου δίνει άλλη ασφάλεια. Και τέλος -ύψιστης σημασίας όμως- είναι και θέμα κομψότητας. Είναι πολύ όμορφες, σε σχέση με τις νοσοκομειακές μίας χρήσης.
Πόσω μάλλον αυτές που διαθέτει η Έφη Σπανού του λατρεμένου βιβλιοπωλείου του Ν. Ψυχικού “Γραπτό Σ. Περράκης”!

“Διάλεξε ποιες θέλεις να σου στείλω?”, ήταν το μήνυμα που μου έστειλε προχθές, και συνοδευόταν από φωτογραφίες με την μία βαμβακερή μάσκα ομορφότερη από την άλλη.

Με την Έφη, είχαμε να μιλήσουμε από τον Σεπτέμβριο που παρήγγειλα από το υπέροχο βιβλιοπωλείο της όλα τα σχολικά βιβλία της Ελμίνας, και χάρηκα πολύ για τα γρήγορα αντανακλαστικά της, η οποία προσαρμόστηκε με μιας στις ανάγκες της εποχής και προμηθεύτηκε τις ομορφότερες Handmade βαμβακερές μάσκες.

Τα σχέδια που μπορούμε να επιλέξουμε είναι άπειρα -εμένα μου έστειλε πάνω από 30 φωτογραφίες για να διαλέξω- έχει παιδικές, minimal, floral, μονόχρωμες ή εμπριμέ, μία τεράστια ποικιλία για όλα τα γούστα, ώστε να επιλέξετε την δική σας.
Φιλική συμβουλή, επιλέξτε δύο, ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ.


Αν σας αρέσει η ιδέα στείλτε μήνυμα εδώ ή καλέστε στα 2106714700 // 2106777306 // 6944525202 για να κάνετε την παραγγελία σας και να σας έρθει αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα σπίτι σας!

#Μένουμεσπίτι 
Όταν χρειάζεται μετακινούμαστε με ασφάλεια!
✓ Μάσκα υψηλής ποιότητας πολλαπλών χρήσεων 100% βαμβάκι.
✓ Πλένεται στους 30°C.
Πριν από κάθε χρήση επιβάλλεται σιδέρωμα.
✓Διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.
✓ Για παραγγελίες στείλτε μήνυμα εδώ ή στο τηλέφωνο 2106714700 // 2106777306 // 6944525202
#menoymespiti #mask #staysafe #health

#StayHome, #StaySafe #StayStrong

error: Content is protected !!